Veterinär med kirurgisk erfarenhet sökes till Väsby Djursjukhus i Stockholms län

Information om tjänsten

Tjänsten
Just nu söker vi dig som är legitimerad klinikveterinär med god mjukdels-kirurgivana. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan, med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi ser det som meriterande med specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Om Väsby Djursjukhus
Väsby Djursjukhus är ett familjeföretag grundat år 1975 som idag finns i fräscha, moderna lokaler i Upplands Väsby i norra Stockholm. Med toppmodern utrustning utför vi TPLO, TTA, artroskopi, ortopedi – och mjukdelskirurgi och mycket mer. Vi har även en stor föreläsningssal där vi erbjuder föreläsningar inom olika ämnen. Vi är i dagsläget ca 30 anställda. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vasbyvet.se

Vad vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta i en stimulerande kultur där det ges möjligheter till individuell utveckling. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb där Du kommer att ingå i ett team med kompetenta, erfarna och skickliga kollegor. Har du specifika intresseområden inom yrket så kommer vi ta dem till vara och se till att du får utvecklas inom det som du är mest intresserad av. Låter det som en spännande roll? Då ska du söka dig till oss!
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Alla tjänster hos oss omfattas av kollektivavtal.

Mejla din ansökan till: jobb@vasbyvet.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Väsby Djursjukhus

Hemsida: vasbyvet.se

För mer information kontakta

Namn: Malin Stridh
Epost: jobb@vasbyvet.se
  Share: