Klinikchef Östersunds Djursjukhus

Information om tjänsten

MITTNORRLANDS DJURSJUKVÅRD består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet!

På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens Djurklinik i Härnösand, Ejra Djurklinik i Östersund och Åre Djurklinik är välutrustade dagkliniker i fräscha lokaler där vi värnar om de nära relationerna till patient och kund.

Vi har sedan starten 2011 vuxit kontinuerligt och vi bygger nu ett helt nytt toppmodernt djursjukhus i Sundsvall med inflyttning maj 2019. Östersunds Djursjukhus är nyligen om- och tillbyggt med bl. a nya operationssalar och en 64-slice CT.

Som klinikchef på Östersunds Djursjukhus leder och fördelar du arbetet i den dagliga verksamheten och ansvarar för att driva det strategiska utvecklingsarbetet. Du ingår i den koncernövergripande Ledningsgruppen och den lokala Styrgruppen.

Vem är du?
Du har stort intresse för personalledning i komplex verksamhet
Du är målinriktad, initiativrik och engagerad. Du gillar att leda personalgrupper och få dem att växa. Du jobbar uthålligt mot uppsatta ekonomiska mål.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av djursjukvård, men vi kan också tänka oss annan bakgrund. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
En heltidstjänst
Lön och tillträde enligt överenskommelse

Kontakt
Välkommen med din ansökan, referenser och CV till
asa.bromee@ostersundsdjursjukhus.se

Vi önskar få din ansökan före den 31 maj 2019.

Arbetsgivare

Mittnorrlands Djursjukvård

Hemsida: www.ostersundsdjursjukhus.se

För mer information kontakta

Namn: Åsa Bromée
Epost: asa.bromee@ostersundsdjursjukhus.se
  Share: