Editor Media

KLAR_MG_1218Editor Media fyller tidningar, årsredovisningar, broschyrer och informationsmaterial med kvalitativt innehåll – text, bild och formgivning. Vi levererar en färdig produkt, både på papper på och webben.

Vi samarbetar med uppdragsgivare och partners inom våra kärnområden: ekonomi, politik och samhälle, ledarskap, hälsa och medicinsk forskning.

Editor Media tar ett helhetsansvar för produktionen av tidningar och informationsmaterial och har genom åren utvecklat ett rikt nätverk av underleverantörer med olika specialområden. Kunder som anlitar Editor Media ska veta att de får tillgång till marknadens bästa journalister och skribenter inom sina respektive gebit.

Editor Media har skapat tidningen VeterinärMagazinet, som vi ger ut i egen regi sedan 2009. Tidningen – papperstidning samt webb – är den enda i Sverige som når hela djursjukvårdsbranschen.

Bland våra uppdragsgivare finns StyrelseAkademien, som anlitar oss för att göra medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete, och Svea Ekonomi, där vi ansvarar för text och bild till kundtidningen Update. Dessutom producerar vi hyrestidningen Botema på uppdrag av Sollentunahem. Vi medverkar också regelbundet i tidningarna Driva Eget, Chef och Byggindustrin. Bland våra tidigare uppdragsgivare finns Karolinska Institutet, där vi medverkade i flera papperstidningar, och Placera.nu, en ekonomisk webbtidning utgiven av Avanza Bank.

Uppdragsgivare som står i begrepp att förändra innehållet eller formen för sin kommunikation kan även vända sig till Editor Media för analys och inspiration.

Vi ser till att kommunikationen har substans och ställer den i relation till det omgivande samhället genom att tillföra ett journalistiskt perspektiv.

Vår verksamhet går ut på att lösa kundens problem, och det ska tydligt framgå redan vid den första kontakten. Har du svårt att hitta bra skribenter? Vi har dem. Är du osäker på innehållet i tidningen/sajten och behöver någon att bolla idéer med? Vi vet hur det ska vara. Springer du ständigt framför tåget? Vi hjälper till att organisera arbetet.

Editor Media startades av Ingrid Kindahl och Annika Rosell år 2000.

Välkommen att kontakta oss på: Ingrid Kindahl, 070-530 5864, och Annika Rosell, 070-679 5991.

 

Upp