1Sales Accounts Manager

Information om tjänsten

På grund av det ökade intresset för iM3’s produkter inom veterinärtandvård i såväl Sverige som övriga Europa har företaget beslutat att öka takten i sin marknadsetablering och tidigarelägga öppnandet av ett skandinaviskt kontor i Sverige. iM3 söker därför en driven och resultatorienterad produktspecialist med fokus på försäljning och utbildning av företagets produktportfölj.

Om oss
iM3 är ett familjeägt företag etablerat i Sydney, Australien med över 30 års erfarenhet inom veterinärtandvårdsutrustning och är idag det ledande namnet inom produktutveckling och vidareutbildning inom veterinärtandvård. Från tre huvudsakliga kontor i Sydney Australien, Vancouver WA, USA och Dublin, Irland distribueras högkvalitativa och prisvärda produkter inom veterinärtandvård över hela världen och företaget samarbetar löpande med världsledande specialister och specialistutbildningar inom veterinärtandvård i utvecklingen av nya produkter och ny teknik.

iM3 Europe Ltd är ett helägt dotterbolag till iM3 Australia, och distribuerar veterinärtandvårdsutrustning och tillhandahåller vidareutbildningar i Europa från sitt huvudkontor på Irland. En snabbt växande efterfrågan på produkter, service och support innebär att ett antal filialkontor kommer att öppnas upp runt om i Europa 2021 för att tillgodose och erbjuda ett ökat produktutbud och service direkt på plats.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som resande Account Manager hos iM3 Europe är en flexibel roll där arbetet innebär försäljning av våra produkter till nya kunder samt arbeta för att öka användandet hos existerande kunder. Du kommer att arbeta både med våra ny-lanseringar och våra befintliga produkter och ansvarar för att utveckla kundrelationer samt för att boka, genomföra och rapportera kundbesök. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att bearbeta och skapa nya affärsmöjligheter genom att aktivt kontakta både befintliga och potentiella kunder på veterinärkliniker och djursjukhus runt om i Skandinavien men framför allt i Sverige och Danmark. Eftersom en del av utrustningen kommer att vara ny för kunden så ingår även utbildning samt frekventa uppföljningar.

Du utgår från ditt hemmakontor och arbetar självständigt som en del av iM3 Europes säljavdelning med stöd och support från din svenska Sales Manager och det europeiska huvudkontoret. Du kommer att vara på resande fot stora delar av veckans arbetsdagar och måste vara beredd på att planera ditt arbete effektivt.

Vi ser helst att du är bosatt nära en av de tre stora städerna Stockholm, Göteborg eller Malmö för att vara centralt placerad med tillgång till vårt kontor och samtidigt ha närhet till flygförbindelser.

Dina kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är veterinär, leg djursjukskötare eller djurvårdare med några års arbetslivserfarenhet som har intresse av försäljning och vill ha en ny utmaning i din karriär och vill vara med och bygga upp vår skandinaviska verksamhet. Meriterande är om du tidigare arbetat med försäljning eller har ett gediget intresse för djurtandvård. Ett redan stort nätverk inom veterinärvården är ett stort plus men inte nödvändigt.

Som person är du en skicklig relationsskapare och initiativtagare som trivs med ett flexibelt arbete med höga krav på att vara självgående. Utöver det är du;
• Driven och resultatorienterad
• Flexibel och anpassningsbar
• Strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad
• Social och utåtriktad som person
• Innehavande av B-körkort och giltigt pass
• Flytande i engelska både i tal och skrift
• Älskar utmaningar

Vad vi erbjuder
iM3 erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete hos ett snabbt växande företag där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas och bidra till tillväxten och produktutvecklingen. Som företag bjuder vi på ett prestigelöst arbetsklimat med fokus på delaktighet, gemensamhet och samarbete.

Arbetsgivare

iM3 Dental Ltd

Hemsida: www.im3vet.eu

För mer information kontakta

Namn: Ingela Ericsson
Epost: ingela.ericsson@im3dental.com
Telefon: +353 (0) 86 0749167
  Share: