2 SÄLJARE TILL SWEVET

Information om tjänsten

Säljare hos Swevet

Drivs du av att bygga långsiktiga relationer där du tillsammans med våra kunder hittar helhetslösningar som utvecklar deras verksamhet samtidigt som vi ger dem en kundupplevelse i världsklass? Vill du jobba med djurhälsoprodukter i ett företag med stark tillväxt? Vi erbjuder en roll med stor frihet under ansvar och med många stimulerande utmaningar!

Nu söker vi en säljare som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Swevet är en av Sveriges marknadsledande aktörer inom sin bransch – en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom läkemedel, förbrukning och utrustning för djursjukvård och friskvård av djur. Med stort engagemang och affärsfokus kommer du att ansvara för ett av våra distrikt – Syd eller Väst.

Om tjänsten

Som säljare kommer du att utveckla affärer och relationer med veterinärer, veterinärkliniker, djursjukhus och till viss del även lantbrukare. Din vardag är varierad och med fokus på att hitta lösningar för att förenkla kundens vardag och proaktivt arbeta långsiktigt med försäljning av våra produkter och tjänster. Runt dig finns ett team med kompetenta och engagerade kollegor som stöttar i specialistkunskap, sälj och marknad. Du skapar förutsättningar för merförsäljning, en smidig och effektiv sälj- och orderprocess samt stöttar våra kunder med service och rådgivning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Att alltid ha kunden i fokus, samt att hjälpa och stötta våra kunder genom kundresan. Du har samma insikt och förståelse för kundens affär och utmaningar som kunden själv.
Att kunna matcha kundens behov mot Swevets erbjudande vare sig det gäller produkter vi säljer eller tjänster vi erbjuder.
Att ansvara och utveckla distriktet enligt Swevets strategi genom att bygga långsiktiga och starka kundrelationer.

Du utgår från vårt huvudkontor i Sjöbo (för distrikt Syd) eller Göteborgsområdet (för distrikt Väst) där du är en del av vårt säljteam samt rapporterar till VD. Här bokar du dina möten samt samarbetar med marknadsavdelningen kring kampanjer, events och andra säljaktiviteter. Den största delen av din tid är du ute hos kunder i ditt distrikt. Du har möten med veterinärer, djurvårdspersonal och lantbrukare. Du deltar i kongresser och är med på events. En varierande vardag med fokus på försäljning och med många spännande möten.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom och erfarenhet av djurvårdsbranschen. Säljerfarenhet med resultatansvar är meriterade och har du jobbat med försäljning av liknande produkter tidigare är det ett stort plus.

Viktiga egenskaper är din förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Du är självgående och resultatinriktad samtidigt som du har fokus på kundens behov och att ge bästa service. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös, nyfiken och tillräckligt självgående för att ta ansvar för dina resultat och utveckling framåt. Samtidigt är du en teamplayer, som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar.

Du kan ta affärsmässiga beslut och det är en fördel om du kan ta ett säljmöte på svenska, danska (för distrikt Syd), norska (för distrikt Väst) och engelska. Självklart har du B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en rolig och varierad vardag med frihet under ansvar. Vi är ett företag med stark tillväxt och en aktör i framkant. Som säljare blir du en del av ett engagerat team och här finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi drivs av att skapa partnerskap och att göra vardagen så enkel som möjligt för våra kunder. Vi kan erbjuda helhetslösningar och en kundupplevelse utöver det vanliga. Dessutom arbetar vi med omtanke både för djur och människor.

Ansökan & mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Ansök genom att klicka här:
Sista ansökningsdag är 2020-02-29. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor kontakta rekryterare Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se eller 0733-94 15 05.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Swevet AB

Hemsida: shop.swevet.se

För mer information kontakta

Namn: Lisa Alsterberg
Epost: lisa.alsterberg@roirekrytering.se
Telefon: 0733-94 15 05
Kollektivavtal för tjänst: Finns
  Share: