Leg. Djursjukskötare/Klinikchef sökes


Sannegårdens Djurklinik är en privatägd klinik som slog upp portarna på Norra Älvstranden i Göteborg sommaren 2006. Från början arbetade 1 veterinär och 1 djursjukvårdare här. Sedan dess har kliniken växt både till antalet anställda och lokalyta. Nu arbetar här 3 veterinärer, 1 legitimerad djursjukskötare och 4 djurvårdare på utökad nivå.

Kliniken har en välutrustad tandavdelning, operationsavdelning, fullständig anestesiutrustning med övervakning, röntgen, ultraljud, laboratorium (Idexx instrument) samt dagstall för patienter som vårdas under dagen. Kliniken har en mindre butik där vi främst säljer veterinärmedicinskt foder och veterinärmedicinska djurvårdsprodukter. Kliniken har öppet 8-17 på vardagar.

Det finns en mycket god kundtillströmning i området. För att ta vara på detta och utveckla verksamheten vidare behöver vi förstärka kliniken med en legitimerad djursjukskötare som främst är intresserad av att arbeta på poliklinikmottagningen (även om intresse för anestesi och operation inte är en nackdel).

Vi söker dig som arbetat ett antal år inom smådjurssjukvården och som är villig att (på sikt eller direkt) axla ett klinikchefsansvar, där det också kommer att ingå administrativa arbetsuppgifter såsom personalansvar, schemaläggning , koordinering av inköp mm.

Lönesättningen är individuell och vi kommer att belöna en medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet med en ändamålsenlig lön i förhållande till arbetsuppgifter och ansvar.

Tillträde mars 2022.

Låter det intressant?

Inkom med din ansökan via mail i pdf-format före 31 januari 2022 till klinikchef och ägare Anna Einarsson.
E-mail anna@sannegardensdjurklinik.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta henne på telefon: 0709 496 133.

Läs mer om oss på på vår webbplats.

Arbetsgivare

Sannegårdens Djurklinik

  Share: