Allvet Dyresykehus söker veterinär

Information om tjänsten

Vår klinik söker en veterinär som vill jobba tillsammans med oss uppe i vackra Alta i Finnmark, Nord-Norge. Är du den som vi söker?

Vi söker en heltidsanställd veterinär till oss. Vi jobbar från måndag till fredag och har inte jour på kvällar, helger och helgdagar. Vi har en underliggande klinik i Kautokeino där vi arbetar fast en dag i veckan.

Vi är en privat klinik som har några projekt på gång där vi önskar att veterinären är med från början. Denna anställning hos oss är mer än att bara jobba som veterinär på kliniken. Du kommer att få vara med i driftsteam på kliniken och ha ansvar över poliklinisk och kirurgisk behandling.
Vi har operationsrum med gasnarkos, digitalröntgen, eget labb och en tandavdelning med digitaltandröntgen och tandenhet.

Den vi söker ska ha några års erfarenhet av att ha jobbat praktiskt på klinik eller ha erfarenhet av att driva klinik. Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter patienter och djurägare i centrum. Du ska vara social, inte vara rädd för utmaningar och kunna samarbeta bra med ett nära team här på kliniken.

Alta är en liten småstad med ca 20 000 invånare son erbjuder många möjligheter. Allt från mångkulturella möjligheter till fantastiska landskap för den jakt- och friluftsintresserade. Och för den aktiva personen finns många träningsmöjligheter. På sommaren får du uppleva den fantastiska midnattssolen och på vintern får du nästan dagligen uppleva norrsken. Det är anledningen till att Alta kallas för Nordlys byen.

Vi kan hjälpa till med boende.
Det krävs förerkort klass B
Lön är efter anciennitet och erfarenhet
Vi kommer att rekrytera och anställa fortlöpande.

För frågor vänd dig till klinikchef Madelene Karlsson +47 418 65 166 eller sänd mail till: teamallvet@gmail.com

Arbetsgivare

Allvet Dyresykehus

För mer information kontakta

Namn: Madelene Karlsson
Epost: teamallvet@gmail.com
Telefon: +47 95794673
  Share: