AniCura Falu Djursjukhus söker Legitimerad Veterinär i Dalarnas län

Information om tjänsten

Vi expanderar och söker en legitimerad veterinär till 100% tillsvidaretjänst som innefattar arbete på djursjukhusets olika avdelningar poliklinik, stationärvårdsavdelning, operation samt arbete på filial.

Arbetet utförs utöver dagtid även kvällstid, med nattberedskap och helgarbete. Om du istället har önskan om att lägga särskilt fokus på arbete på den lilla kliniken så finns möjlighet till utökat arbete på en av våra filialer.
Du kommer att vara en del av ett drivet och sammansvetsat team av veterinär, djursjukskötare och djurvårdare som alla brinner för djurens bästa och har en stark känsla för kundservice. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö.

Utbildning och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och gärna steg 1 specialist inom hundens och kattens sjukdomar. Arbetet kräver eget driv, initiativförmåga och kunskap att på egen hand utföra medicinska utredningar och fatta snabba beslut. Du ska ha god servicekänsla, vara ansvarsfull, flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i team. För oss är det självklart att sätta patienten och kunden i fokus. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Ansökan skickas till vår HR-ansvarig sanna.eriksson@anicura.se

AniCura Falu Djursjukhus med filialer, i Borlänge och Ludvika, tar emot närmare 30 000 patienter per år. Hos oss arbetar ca 90 engagerade medarbetare. AniCura Falu Djursjukhus ingår i AniCura, en familj med några av av Europas mest välrenommerade djursjukhus och kliniker som tillsammans tar emot närmar en miljon patienter varje år. I Sverige finns vi på 40 orter från Åre i norr till Hässleholm i söder. AniCura är också en omfattande utbildnings- och remissinstans.

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Maja Öhman Nyberg
Epost: maja.ohman.nyberg@anicura.se
  Share: