Anicura Landskrona Smådjursklinik söker veterinärer

Information om tjänsten

AniCura Landskrona Smådjursklinik söker TF veterinär för sommaren 2021 samt en veterinär med intresse för odontologi för tillsvidareanställning.

TF veterinär inför sommaren 2012 – Vem är du?

Vi söker nu en sommarvikarie till sommaren 2021, antingen du som är legitimerad eller som har kvalifikation att arbeta som Tf veterinär enligt Jordbruksverket. Hos oss får du möta olika typer av polikliniska fall, vi har bokade patienter men tar också emot akutfall i mån av tid. Du måste kunna arbeta självständigt men du kommer jobba tillsammans med erfarna och trevliga kollegor som är hjälpsamma och gärna delar med sig av sin kunskap. Du måste ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift liksom god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga med djurägare. Självklart får du en ordentlig introduktion! Tillträde, lön och tjänstegrad efter överenskommelse.

Vi söker även en legitimerad veterinär med erfarenhet och intresse av odontologi till vårt tandteam för en tillsvidare anställning på hel- eller deltid.

Vi söker dig som är positiv, social, ansvarsfull och flexibel. Du ska ha ett genuint intresse att utvecklas inom veterinäryrket och sträva efter hög kvalité i ditt arbete. Du måste ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift liksom god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga med djurägare.

Vi erbjuder internmedicinska utredningar och kirurgi för hund, katt och gnagare som inte behöver dygnet-runt-vård på djursjukhus. Vi har tillgång till lab, ultraljud och röntgen samt har en väl fungerande operationsavdelning med dentalröntgen och inhalationsnarkos samt endoskopi, ögonmikroskop mm. Vi värdesätter hög vårdkvalitet och strävar efter att bedriva modern veterinärvård. Vidareutveckling internt och externt är en självklarhet hos oss. Hos oss kommer du att jobba tillsammans med erfarna och trevliga kollegor som gärna diskuterar fall och delar med sig av sin kunskap.

AniCura Landskrona Smådjursklinik är en mellanstor klinik belägen i centrala Landskrona. Kliniken är öppen vardagar 8-18, samt har kvällsmottagning en kväll i veckan. Vi är ett glatt gäng på 4 veterinärer, 4 leg DSS och 4 djurvårdare samt en vaktmästare. Två av våra veterinärer innehar specialistkompetens i sjukdomar hos hund och katt, en är auktoriserad ögonlysare samt en veterinär med särskilt intresse av onkologi. Därtill har vi ett par konsulter som besöker oss regelbundet och bidrar till att utveckla och bredda vår kompetens inom bilddiagnostik och kardiologi. Vi är mycket måna om våra djurägare och erbjuder en omfattande personlig service och veterinärvård av hög kvalité. Vi är godkänd utbildningsplats för Steg I.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ge den bästa kundservicen.

Vi tillämpar kollektivavtal, och 6 månaders provanställning. Tillträde, lön och tjänstegrad efter överenskommelse. Självklart erbjuder vi en ordentlig introduktion!

För mer info kontakta klinikchefen, se nedan.

Varmt välkommen med din ansökan här!

Arbetsgivare

Landskrona Smådjursklinik

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Alexandra Vilén
Epost: alexandra.vilen@anicura.se
  Share: