AniCura söker chef för AniPlan Sverige

Information om tjänsten

AniPlan är ett abonnemang för djurägare som innehåller de viktigaste förebyggande vårdtjänsterna för hund och katt. Med AniPlan är vår ambition att våra sällskapsdjur ska må bättre, leva längre och lyckligare och tjänsten har fått positiv respons från djurägare. AniCura söker en person att lansera, leda och utveckla AniPlan på den svenska marknaden.

Bakgrund
Framväxten av förebyggande vårdtjänster för sällskapsdjur har pågått under lång tid i utlandet. AniCura lanserade sin egen förebyggande vårdplan, AniPlan, i Danmark 2016 och tjänsten har tagits emot med öppna armar av både hund- och kattägare. Typiska tjänster inkluderar hälsokontroll, vaccination, diagnostik och rabatter på utvalda produkter och tjänster. Hälsoplanernas popularitet tillskrivs främst ett tryggare djurägande, ökat medvetande och bättre hälsa samt ett förmånligt pris. För kliniker innebär AniPlan starkare relationer till djurägare och djur.

Rollbeskrivning
Den här tjänsten passar dig som vill ta ägarskap för introduktion och utrullning av AniPlan på djursjukhus och kliniker runt om i Sverige. Detta innefattar bland annat att vara med och stödja i beslut om planinnehåll och prissättning men även utbildning och coachning av personal. Du är kontaktpersonen för AniPlan gentemot klinikerna och har löpande kontakt för att utbilda och stötta personalen i arbetet med AniPlan.
Utöver att skapa förståelse och engagemang om AniPlan på klinikerna så är du involverad i alla delar av att utveckla AniPlan vidare, inklusive marknadsföring, kunduppföljning och vidareutveckling av idéer.

Profil
Du är driven, självständig och gillar att hantera flera uppgifter parallellt.
Du tycker om att möta nya människor och har starka kommunikativa egenskaper i tal och skrift. Du är kundfokuserad och serviceorienterad.
Du har kunskap och förståelse för djursjukhus/klinikers dagliga arbetsuppgifter.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder en heltidstjänst i en snabbväxande bransch som präglas av utveckling, engagemang och innovation. Du är med i ett tidigt skede och bygger och påverkar riktningen av AniPlan i Sverige. Arbetet erbjuder stor frihet under stort ansvar. Du blir del av ett starkt och positivt team med stora möjligheter att bidra till bättre djurhälsa, nöjdare djurägare och växande djurkliniker.
Tjänsten erbjuder marknadsmässig ersättning och möjlighet till tjänstebil.

Intresserad?
Vi träffar dig gärna! Skicka ditt CV samt en kort motivering till Jesper Andersson, jesper.andersson@anicuragroup.com

Arbetsgivare

AniCura

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Jesper Andersson
Epost: jesper.andersson@anicuragroup.com
Telefon: 0708-78 70 71
  Share:

2 comments

Comments are closed.