Ansvarig veterinär för internmedicin

Information om tjänsten

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker en ansvarig veterinär för internmedicin

Vi är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och har en tydlig inriktning på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. Personalen är engagerad och brinner för avancerad djursjukvård.  Vi har stort fokus på utbildning och alla våra medarbetare har en hög utvecklingstakt. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Om tjänsten

På djursjukhuset har vi ansvariga veterinärer för samtliga övergripande ämnesområden. Dessa veterinärer ansvarar tillsammans för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen på djursjukhuset, inom sitt ämnesområde samt utbilda mer juniora kollegor. Ansvariga veterinärer arbetar nära ledningsgruppen och tillsammans med djursjukhusets övriga specialister, i det veterinärmedicinska rådet.  Vi har ansvariga veterinärer för kirurgi, bilddiagnostik, akut- och intensivvård, laboratoriemedicin samt inriktning juniora veterinärer och nu söker vi en ansvarig veterinär för internmedicin.  Då vi ständigt växer och utvecklas finns det stora möjligheter att påverka och utveckla tjänsten.

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig med några års erfarenhet av smådjurssjukvård på djursjukhus eller större klinik och du har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Du brinner för internmedicin, din egen utveckling, men inte minst för att utveckla andra. Du trivs när du får driva och påverka din situation och strävar efter att alltid utvecklas. Det är viktigt att du är en uttalad teamarbetare och du coachar dina medarbetare på ett engagerande och stöttande sätt. Som person är du trygg och trivs med att utreda och även handleda medicinska utredningar. Det är meriterande men inte ett krav att du har en specialisttitel inom internmedicin (t ex steg 2 eller diplomat), men i denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Då vi har flera specialister inom olika områden, inklusive steg 2 specialist i internmedicin, och prioriterar vidareutbildning högt, finns stora möjligheter för egen personlig utveckling.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nackareservatet runt knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Vill du bli en del av vårt team? 

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning. Sista ansökningsdatum är 21 februari och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta:

Chefsveterinär Anna Rave Vestberg på 076-677 84 36 eller anna.vestberg@anicura.se eller

Ansvarig veterinär laboratoriemedicin Josefine Öberg 076-677 85 27 eller josefine.oberg@anicura.se.

Välkommen med din ansökan! ANSÖK HÄR.

Arbetsgivare

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Hemsida: www.anicura.se

  Share: