Avdelningsansvarig operation Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm i Västmanlands län

Information om tjänsten

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ny avdelningsansvarig till vår välutrustade operationsavdelning. Den avdelningsansvariga har ansvar för den dagliga driften av avdelningen genom att planera, leda och fördela arbetet på avdelningen. Arbetet innebär vidare att driva och utveckla arbetet på avdelningen framåt tillsammans med chefveterinärerna på avdelningen. Du har personalansvar för djursjukskötare och djurvårdare på avdelningen, vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal och coachning. En viktig del av arbetet är att tillsammans med övriga avdelningschefer på djursjukhuset se till att optimera bemanning, samt rekrytera och introducera nya medarbetare. I tjänsten ingår även kliniskt arbete med anestesi och att assistera under operation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare eller veterinär och har ett stort intresse och erfarenhet av att arbeta med anestesi och arbete på en operationsavdelning. I fall att du har vidareutbildning inom anestesi är det meriterande. Vi är ett stort djursjukhus som tar emot många komplicerade kirurgiska fall som för rätt person är spännande och utvecklande.

Du trivs i en roll där du får möjlighet att motivera och coacha andra och har gärna tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom djursjukvård. Du är en engagerad, driven och flexibel person som gillar att strukturera upp arbetet för att kunna bedriva bästa möjliga vård till djuren.

Vi är ett stort djursjukhus med en stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många kompetenta och trevliga kollegor även utanför operationsavdelningen. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har en vilja att samarbeta och bidra till att verksamheten utvecklas.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en möjlighet att bli ansvarig för en välkänd och välfungerande operationsavdelning med utbildad och erfaren personal. Vi tar emot patienter från hela Sverige tack vare den särskilda kompetens och erfarenhet som finns på vårt djursjukhus och du får möjlighet att samarbeta med kompetenta veterinärer inom kirurgi, ortopedi, medicin och ögon, så väl som våra kompetenta djursjukskötare och djurvårdare.

För oss är du en viktig och värdefull person, och får utvecklas i rollen som både ledare och djursjukskötare. Dels genom lärande på arbetsplatsen men också genom såväl intern som extern utbildning.

Vårt djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm och vi är ett mycket välutrustat djursjukhus och har en operationsavdelning med teknisk utrustning av senaste modellerna.

Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur ska få bästa möjliga vård och djurägare bästa service är du varmt välkommen med en ansökan.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning tillämpas.

Ansök här!

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Charlotta Anger Wik
Epost: charlotta.anger.wik@evidensia.se
Telefon: 0220-600 09
  Share: