Din Veterinär i Knivsta och Märsta söker två leg. veterinärer


Är du vår nästa medarbetare?

Din Veterinär i Knivsta och Din Veterinär i Märsta är välutrustade smådjurskliniker som dagligen tar oss an mjukdelskirurgi, medicinska utredningar, avancerad tandvård men även allehanda enklare sjukdomsfall och profylaktiska åtgärder. Till vår hjälp har vi digitalröntgen, ultraljud och ett välutrustat lab. Vi har även det senaste inom tandvård. Vi har öppet vardagar.

Vi tycker att goda relationer med våra djurägare är grunden till all verksamhet och vi prioriterar detta närmast passionerat. Genom lyhörd kundkontakt i kombination med hög kvalitet på veterinärvård är vår strävan att få djurägare att känna sig trygga i en långsiktig relation med oss. Vår ambition är att såväl du och övriga medarbetare som patienter och djurägare ska trivas hos oss.

Tjänst 1

Vi söker en veterinär som hunnit vara med ett tag och fått bred erfarenhet och kunskap inom medicin och/eller kirurgi. Du får gärna ha intresse och erfarenhet av tandkirurgi. Du är van att arbeta självständigt och är öppen för att både dela med dig av din egen erfarenhet och ta del av andras. Du tycker om att prata med och bemöta djurägare. Vi värdesätter din förmåga till god kommunikation och ett empatiskt djurägarebemötande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 – 100%. Vi jobbar omväxlande på båda klinikerna. Hos oss får du internt stöd och gemenskap såväl som extern utbildning.

Tjänst 2

Till våren finns även ett ledigt vikariat på 80 – 100%. Du som söker vikariatet behöver inte vara erfaren. Vi erbjuder mentorskap och utveckling för dig i en trygg miljö.

Välkommen med din ansökan till: kalle@dinvetknivsta.se

Kontaktpersoner: Karl Johan Wettervik och Cicci Sundén
Din Veterinär i Knivsta: 018 – 34 10 80
Din Veterinär i Märsta: 08 – 591 140 40

Arbetsgivare

Din Veterinär

  Share: