Dingleveterinärerna söker tre vikarier till vackra västkusten i sommar


Vi bedriver privat veterinärvård i norra Bohuslän och vi är ett gott gäng med nio veterinärer, fem legitimerade djursjukskötare och flera djurvårdare och receptionister.

Dingleveterinärerna har både stationär och ambulerande verksamhet. Vi behandlar sällskapsdjur, häst och lantbrukets djur, med tyngdpunkt på hund, katt och häst. Vi har tre smådjurskliniker, belägna i Strömstad, Dingle och Lysekil, med röntgen, ultraljud, laboratorium, tandvårdsutrustning och operationssal med gasnarkos. Vi har också en hästklinik i Dingle och i vår ambulerande verksamhet finns bland annat mobil röntgen och ultraljud.

Verksamheten drivs framför allt dagtid men under sommarmånaderna utökar vi våra öppettider kvällstid då detta är ett turisttätt område. Året runt har vi också beredskap för akutvård kvällar, nätter och helger där upptagningsområdet är hela Norra Bohuslän. Beredskapen delas mellan veterinärerna.

Vi söker dig som är intresserad av en varierande arbetsdag med både små och stora djur. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom veterinär verksamhet men personlig lämplighet är viktigare. Du skall ha god samarbetsförmåga men också kunna jobba självständigt då arbetet innebär en del ensamarbete under ambulerande verksamhet och under jour.

Titta gärna in på vår hemsida: dingleveterinarerna.se

Varaktighet: 1 juni  till 1 september, med möjlighet till förlängning

Arbetstider: Dagtid 8-17/kvällspass 11-19 samt schemalagda beredskapsnätter och beredskapshelger

Krav: B-körkort, Svensk veterinärlegitimation/tillförordnande

Lön: Fast lön med beredskapstillägg enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 15 februari eller löpande

Kontaktperson: Mathias Haraldsen, VD Dingleveterinärerna
mathias.haraldsen@dingleveterinarerna.se

Telefon: 0705-312946

 

  Share: