Distriktsveterinär, vikariat i Mora

Information om arbetsgivare

Arbetsgivare: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna

Information om tjänsten

Jobbtitel: Distriktsveterinär, vikariat

Arbetsbeskrivning:

Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket och en garanti för att det finns tillgång till veterinär service dygnet runt, året om. Vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd samt bedriver affärsverksamhet genom att erbjuda kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Tillsammans är vi 470 engagerade, tillgängliga och kompetenta medarbetare som arbetar för att våra kunder och patienter ska få en bra service och en god omvårdnad hos oss. Vi erbjuder förebyggande och akut djursjukvård på 90 orter över hela landet.
Arbetsuppgifter
En stor del av arbetstiden kommer att utgöra arbetet med smådjur på vår mottagning men vi delar även på arbetsuppgifterna i fält där vi vill försöka bygg upp en större hästverksamhet än vad vi har i dagsläget.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat för föräldraledighet.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, du ingår i mottagningens beredskapsschema där du arbetar ca en beredskapsnatt per vecka samt en helg var 6:e-7:e vecka (alternativt halv helg var 3:e- 4:e vecka).
Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska ha intresse att arbeta med smådjur, häst och lantbrukets djur.
Då vi har överveterinär smådjur på arbetsplatsen finns goda möjligheter att utvecklas och lära sig mer inom smådjursområdet.
Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, är lyhörd och gör vad du kan för att ge god service till kunder och patienter. Du trivs i en vardag med tempo där förutsättningarna snabbt kan ändras, här har du nytta av ditt lugn och förmåga att fokusera på rätt saker för att lösa situationen.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Svensk veterinär legitimation och B-körkort är ett krav.

Anställningsform
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. 80-100%
Löneform: Månadslön. Fast lön + rörlig lön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde i mitten av juni 2017 eller enligt överenskommelse och som längst 30 september 2018.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner
Åsa Sparr, klinikchef, Telefon 010-122 86 05
Kristin Drabe, personalhandläggare, Telefon 010-122 80 45
Zandra Jakobsson, facklig företrädare AVF-DV, Telefon 010-122 96 75

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-05-24
Arbetsgivarens referensnummer 7.1.6-8370/17
Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Vi eftersträvad mångfald bland personalen.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift. Tack för att du söker arbetet genom Offentliga Jobb!

Sök jobbet här >>

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag: 17-05-24

För mer information kontakta

Namn: Kristin Drabe, personalhandläggare
Telefon: 010-122 80 45

Facklig kontakt

Name: Zandra Jakobsson, facklig företrädare AVF-DV
Telefon: 010-122 96 75
Publicerad: 11 maj 2017
Gotlands län

Distriktsveterinärerna utvecklar sin verksamhet på Gotland och söker nu en smådjurveterinär, en fältveterinär och en djurvårdare med inriktning på fältverksamheten

Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket och en garanti för att det finns tillgång till veterinär service dygnet runt, året om. Vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd samt bedriver affärsverksamhet genom att erbjuda kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Tillsammans är vi 470 engagerade, tillgängliga och kompetenta medarbetare som arbetar för att […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 18 maj 2017
Skåne län

Veterinär till kattklinik i Skåne

Vi på Kattens Veterinär i Kävlinge tar bara emot katter och söker nu en ny veterinär. Kliniken har funnits sedan 2006 och idag består vårt team av två veterinärer, två leg. djursjukskötare och en djurvårdare. I första hand är tjänsten ett vikariat från september, men vi behöver förstärka vårt team och letar efter dig som […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 18 maj 2017
Stockholms län

Veterinär

Vi söker en kollega som vill jobba med oss i sommar! Roslagens smådjursklinik har en varierande verksamhet med smådjurskliniken som grund men där även hemveterinären och Veterinärbåten ingår. Vi har en operationsavdelning, vårdavdelning (ej öppet nattetid), välutrustat lab samt tandavdelning. Välkommen att bli en del av ett sammansvetsat gäng i vackra Roslagen. Läs mer här!

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 4 maj 2017
Uppsala län

Chef till Smådjurskliniken

Universitetsdjursjukhuset (UDS) är SLUs resurs för klinisk forskning och utbildning, och är Sveriges enda universitetsdjursjukhus. Inom UDS bedrivs utbildning för veterinärstudenter och djursjukskötare, liksom forskning. UDS har cirka 175 anställda som bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt året om för katter, hundar, mindre sällskapsdjur och hästar. Vi har även en ambulatorisk utbildningsklinik med veterinärer som åker […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 3 maj 2017
Västra Götalands län

Personal till rehabavdelning

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954 och har varit djursjukhus sedan 1975. Vi är det enda djursjukhuset i Boråsregionen. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi fungerar också som remissinstans för våra kollegor i Sjuhäradsbygden. Vi är ca 40 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 28 april 2017
Skåne län

Leg. veterinär med inriktning ultraljud/internmedicin

Vi söker nu dig leg. veterinär med inriktning ultraljud/internmedicin Öresunds veterinärklinik är en växande veterinärklinik och vi är numer en del av fyra enheter i Malmö, Lund, Vellinge och Limhamn. På kliniken i Malmö är vi strax över 20 personer som arbetar i nuläget. Vi utför både bassjukvård samt avancerade utredningar och vi utför allt […]

Läs mer...
Ledig tjänst
Publicerad: 10 april 2017
Upp