Distriktsveterinärerna söker veterinärer inför sommaren 2019 i

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet i sommar där du får vara med och göra skillnad. Inför sommaren 2019 behöver vi förstärkning av duktiga medarbetare på flera av våra mottagningar.

För att se mer om vilka mottagningar som söker sommarvikarie, gå in på vår hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta med förebyggande djurhälsovård och skapa trygghet för djur och djurägare? Vill du ha en spännande sommar där du ges möjligheten att arbeta på bredden och med alla djurslag? Då är vi intresserade av dig! Att arbeta som veterinär hos oss innebär många möjligheter för dig. Vi erbjuder dig en sommar med stimulerade arbetsuppgifter och möjlighet till såväl yrkesmässig och personlig utveckling.

Beredskap ingår i tjänsten vilket ger dig möjlighet att utvecklas inom alla våra djurslag. Under sommaren tillämpar vi en modell som vi kallar Kollega i beredskap vilket innebär en trygghet att kunna rådfråga en kollega när som helst under dygnet.

Du inleder din anställning med en introduktion med målet att få rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb som distriktsveterinär.

Kvalifikationer
Du har veterinärlegitimation alternativt särskilt tillstånd utfärdat av Svenska Jordbruksverket.

Vi söker veterinärer över hela Sverige. Du kan läsa mer om våra mottagningar på vår hemsida, www.distriktsveterinarerna.se, där finns också kontaktuppgifter till våra klinikchefer för frågor kring en specifik mottagning.

För att trivas hos oss i sommar är du en person som känner ansvar för att göra ett bra jobb och ser värdet i gott samarbete med såväl kunder som kollegor. Du känner dig trygg med att fatta nödvändiga beslut inom ditt kompetensområde och tycker det är spännande att arbeta i en verksamhet där den ena dagen aldrig är den andra lik och där vi lätt anpassar oss för att tillsammans lösa dagens utmaningar.

Då bilresor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Rekryteringen kommer att ske löpande så ansök redan idag! I samband med att du skickar in din ansökan kommer du att kunna uppge vilken eller vilka mottagningar du är intresserad av att arbeta på.

Anställningens omfattning
Senast Juni 2019, eller enligt överenskommelse. Annan sysselsättningsrad kan diskuteras med rekryterande chef 3-6 månader.

Arbetsplats: Ospecificerat län
Kommun: Ospecificerad kommun
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 30

Kontakt:
Evelina Petersson, HR-partner 010-1228042

Ansök här!

Varmt välkommen med din ansökan!

Referensnummer: 7.1.6 – 17804/2018

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Andreas Roos, HR-Partner
Telefon: 036-15 52 81

Facklig kontakt

Name: Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon: 010-122 94 69
  Share: