Leg. djursjukskötare till Väsby djursjukhus

Information om tjänsten

Är du djursjukskötare och vill jobba på ett av de letande djursjukhusen inom smådjurskirurgi? Vill du utvecklas i din profession?

TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som är legitimerad djursjukskötare. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

OM VÄSBY DJURSJUKHUS
Väsby Djursjukhus är ett familjeföretag grundat år 1975 som idag finns i fräscha, moderna lokaler i Upplands Väsby i norra Stockholm. Med toppmodern utrustning utför vi avancerad ortopedi -, mjukdels- och oftalmologikirurgi och mycket mer. Vi har även en stor föreläsningssal där vi erbjuder föreläsningar inom olika ämnen. Vi är i dagsläget ca 30 anställda. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vasbyvet.se

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du ambitiös, engagerad och strukturerad. Du har för vana att alltid föra en professionell och hålla en god dialog och hög servicegrad mot våra djurägare och patienter. Den viktigaste egenskapen är rätt attityd; du är en utförare och en problemlösare som får saker gjorda och som älskar att jobba med djur och dess ägare. Vi ser att du trivs att jobba självständigt men även har en stor förmåga att jobba i team.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med minst 5 års erfarenhet och som känner stor passion för djursjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

VAD VI ERBJUDER DIG
Du kommer att arbeta i en stimulerande kultur där det ges möjligheter till individuell utveckling. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb där Du kommer att ingå i ett team med kompetenta, erfarna och skickliga kollegor. Har du specifika intresseområden inom yrket så kommer vi ta dem till vara och se till att du får utvecklas inom det som du är mest intresserad av. Låter det som en spännande roll? Då ska du söka dig till oss!
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Alla tjänster hos oss omfattas av kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan till: jobb@vasbyvet.se.

Arbetsgivare

Väsby Djursjukhus

Hemsida: vasbyvet.se

För mer information kontakta

Epost: jobb@vasbyvet.se
  Share: