Djursjukskötare och lärare i djursjukvård

Information om tjänsten

Ingelstadgymnasiet söker djursjukskötare och lärare i djursjukvård

Arbetsuppgifter: Tjänsten består främst av undervisning i djursjukvård inom smådjur för gymnasieungdomar, samt arbete som djursjukskötare i skolans veterinärklinik.

Kvalifikationer: Vi ser helst att du är leg. djursjukskötare och har erfarenhet från branschen samt är van vid att använda dator i ditt arbete. Meriterande är tidigare erfarenheter av arbete med ungdomar.

Personliga egenskaper: Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmågan att utöva ett tryggt ledarskap i kontakten med eleverna. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och har förmåga att uppmuntra och stimulera våra ungdomar till utveckling. Du engagerar eleverna till aktivt lärande i olika former. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Varaktighet och sysselsättningsgrad: 80% tillsvidareanställning (ferietjänst). Vid behov kan tjänsten komma att utökas.

Tillträdesdatum: Snarast eller efter överenskommelse
Kontaktpersoner: Mona Gustafsson, bitr. rektor, 073-3477807, Jim Thorstensson, rektor, 073-3477831, Therese Komaromy, veterinär, 073-3477882

Sista ansökningsdag: Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2019-11-10.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går drygt 230 elever och av dessa bor ca 200 på skolans internat. Den utbildning vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk och djur, samt bygg- och anläggningsprogrammet inriktning anläggningsmaskinförare. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning, zoobutik och veterinärklinik.

Arbetsgivare

Ingelstad gymnasiet

Hemsida: ingelstad.nu

  Share: