Erfaren djurvårdare till Lund

Information om tjänsten

Är du behörig erfaren djurvårdare på nivå 2 eller 3 och söker ett utvecklande och stimulerande jobb? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som djurvårdare? Då kan du vara den vi söker.

Om jobbet:
Vi på Lunds Djursjukhus Evidensia erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag genom god vård för djuret, dess anhöriga och oss.

Vad erbjuder vi?
Lunds Djursjukhus Evidensia är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium. Vi har de senaste åren utvecklat flera högt specialiserade team inom olika vårdområden. Vi har alla typer av fall, såväl bokade som akuta vilket gör det till ett varierande arbete. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vem söker vi?
Vi söker nu erfaren djurvårdare på nivå 2 eller 3. Du trivs med att arbeta i team, levererar med kvalitet och har ett nyfiket sinne. Vi tror att du är noggrann och ansvarstagande och kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Vi ser gärna också att du identifierar dig med våra värderingar som är glädje, respekt, engagemang, kompetens och innovation. Tidigare arbete på djurklinik/djursjukhus är ett krav. I övrigt värdesätter vi främst personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas.

Ort: Lund.
Omfattning: Heltid.
Urval och intervjuer sker löpande.

För information:
Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta sköterskechef Åsa Nugin via e-post asa.nugin@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan via e-post till sarah.bernshed@evidensia.se

Lunds Djursjukhus Evidensia tar emot runt 30 000 patientbesök varje år.
Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Arbetsgivare

Lunds djursjukhus Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Åsa Nugin
Epost: asa.nugin@evidensia.se
  Share: