Erfaren veterinär till oss i Karlstad i Värmlands län

Information om tjänsten

Är du en veterinär med en nyfikenhet på ett nytt sammanhang och engageras av utbildning och utveckling? Då ska du inte missa chansen att bli en del i vårt kompetenta och härliga team. Vi öppnar nu upp för dig som erfaren veterinär att söka jobb hos oss. Vi välkomnar din intresseanmälan till tjänsten som erfaren veterinär. Om du engageras av att bidra med din expertis och att påverka ditt yrke ska du inte tveka på att höra av dig.

Om jobbet:
Som veterinär hos oss på djursjukhuset kommer du få möjlighet att arbeta på polikliniken likväl som på operation och vårdavdelningen. Innehåller kommer styras och riktas in lite utifrån ditt kunskapsområde och den expertis du bär med dig. Arbetspassen kommer i ett roterande schema att förläggas på dag, kväll, helg samt natt då vi har dygnet runt akutmottagning.

Vad erbjuder vi?
Du och din kompetens är allra viktigast för oss, kontinuerlig kompetensutveckling prioriteras. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor. Vi är i ett expansivt skede så hos oss får du vara med att forma och driva sjukhuset framåt. Är du nyfiken på ledarskapsfrågor? På sikt kan du, vid intresse, erbjudas att utvecklas in i rollen som chef. Givetvis erbjuds du bra personalförmåner och avtalsenligt villkor.

Vem söker vi?
För att vara relevant för tjänsten är du legitimerad veterinär. Vidare har du erfarenhet av att arbeta som klinikveterinär och självständigt verkat i jourverksamhet. Har du dessutom en specialistexamen eller utökad kunskap inom internmedicin eller ortopedi är det starkt meriterande. Även erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper utgör en viktig pusselbit i urvalet, då vi vill att du ska trivas tillsammans med oss. Vi tror stark på individens engagemang och förmåga till glädje och positivitet. Vidare är det viktigt för oss med service- och kundorientering till både våra två – och fyrbenta vänner. Den ambitiösa lagspelaren kan gå långt hos oss. Identifierar du dig med ovanstående och tycker du det här låter som ett roligt nästa steg för dig? Då tycker vi i Karlstad att du ska söka tjänsten och bli vår nya kollega.

Ort: Där solen alltid skiner, i Karlstad.

Omfattning: Tillsvidare 100-80%, vilket överenskommes i dialog utifrån dina preferenser.

Sista ansökningsdag: Sök gärna så snart som möjligt då urval sker löpande, sista ansökan är satt till 2/1 2019.

För information: Hör av dig till Djursjukhuschef Sara Olsson på sara.m.olsson@evidensia.se eller via telefon 070-460 58 00 om du har frågor om tjänsten eller om du vill veta mer om oss som arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Djursjukhuset Karlstad.

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Sara Olsson
Epost: sara.m.olsson@evidensia.se
Telefon: 070-460 58 00
  Share: