Evidensia Djurkliniken Västerås söker leg veterinär

Information om tjänsten

Vi vill gärna bli fler!

Är du legitimerad veterinär? Vill du jobba i Västerås?

Vi är en veterinärklinik i Västerås som alltid strävar emot att vara ett bra team med hög kompetens. Nu vill vi gärna bli fler härliga medarbetare!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med kliniken, i form av att lära dig från kollegor samt gå utbildningar inom ditt intresseområde. Allt beroende på var du står idag i erfarenhet och kompetens, och var du vill vara framöver.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett team av olika kompetenser och personer, där vi alla arbetar mot samma mål.

Vi erbjuder dig att arbeta i fräscha lokaler med bra och modern utrustning.

Dina arbetsdagar är från måndag-fredag och kommer att bestå av ett varierat arbete där du, beroende på din erfarenhet, kommer att jobba inom flera olika områden.

Vi erbjuder också sådant som vi ser som självklarheter i form av en stabil arbetsgivare, en engagerad klinikchef och konkurrensmässig lön.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med stort intresse för att jobba med smådjur. Erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med ultraljudsdiagnostik är meriterande. Du kan vara relativt ny inom området eller ha arbetat längre, din roll och dina arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina behov och våra gemensamma intressen.

Om oss
Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och omtanke till både djur och djurägare. På kliniken bedriver vi kvalificerad, dagpoliklinisk vård med allt från enkla behandlingar till medicinsk och kirurgisk djursjukvård. VI har ultraljud, röntgen och ett välutrustat modernt laboratorium och inom kort en ny och välutrustad operationsavdelning med separat tandrum.

Vi satsar på att tillsammans bygga vidare på en bred och mångsidig kompetens för dig och hela vårt team.

Ort: Västerås

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 100% men även deltidsanställning kan vara aktuellt om du själv vill det. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-01-30.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vår klinik är du välkommen att kontakta klinikchef Eva Lund på telefon 076-504 53 63, alternativt via e-post eva.lund@evidensia.se.

Jag ser fram emot att få in just din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida.

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Västerås

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Eva Lund
Epost: eva.lund@evidensia.se
Telefon: 0765045363
Kollektivavtal för tjänst: SVF/Naturvetarna
  Share: