Tf veterinär/leg veterinär till sommaren


Är det dags för dig att testa dina vingar i ditt blivande yrke som veterinär? Vill du arbeta som Tf veterinär på en trivsam, utvecklande och stöttande arbetsplats? Då är du välkommen att söka tjänst hos oss sommaren -23.

Om jobbet:
Tjänsten innebär huvudsakligen enklare poliklinisk mottagning. Du har din egen lista som formas efter din kompetens och erfarenhet.

Möjlighet till enklare operativa ingrepp, såsom klobrott, abscesser, sårsuturering m.m. finns, om det passar dig.

Du arbetar samtidigt som minst en kollega som kan stötta dig. Kliniken består även av ett flertal erfarna sköterskor som är behjälpliga så långt de har rätt till i sin yrkesroll.

Vad erbjuder vi? 
Kliniken är väletablerad med ett gott renommé.  Vi erbjuder medicinska utredningar, kirurgi, odontologi, sjukgymnastik/rehabilitering m.m.

Öppettiderna är helgfri mån-fre 7-18.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är redo för Tf-tjänst eller som är nyutexaminerad veterinär och vill börja din karriär med en lite enklare tjänst. Möjlighet till förlängning finns.

Vi ser gärna att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Ort: Kliniken ligger precis vid pendeltågstationen i Kållered, drygt 1 mil söder om Göteborg.

Omfattning: Sommarvikariat, heltid eller deltid. Möjlighet till förlängning finns.

Sista ansökningsdag:  2023-03-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakt:

Chefsveterinär Anna Gabrielsson, anna.gabrielsson@evidensia.se, tel 0764-277314

Klinikchef Marie Wilderoth, marie.wilderoth@evidensia.se, tel 0703-998001

Varmt välkommen med din ansökan! Klicka här för att ansöka

Djurkliniken Kållered startades 1992. I september 2022 flyttade vi in i nybyggda ljusa lokaler med modern utrustning och gott om plats.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.  

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Djurkliniken Kållered

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Kållered

  Share: