FirstVet söker hästveterinärer

Information om tjänsten

FirstVet är Sveriges första digitala djurklinik – här sker veterinärkonsultation via videosamtal. Under vårt första år har verksamheten blivit mycket uppskattad av smådjursägare. Vi samarbetar med alla svenska djurförsäkringsbolag, och de erbjuder nu FirstVets tjänster kostnadsfritt till sina kunder. Vi växer fort och nu är det dags att även inkludera djurslaget häst. Vi söker därför hästveterinärer som brinner för att hjälpa människor och djur samt är redo att upptäcka ett helt nytt sätt att arbeta.

Djursjukvården är i förändring och ny teknik utvecklas ständigt för att skapa mervärde och möta djurägarnas efterfrågan av olika tjänster och vårdnivåer. Firstvet effektiviserar möten mellan djurägare och veterinärer. Rådgivning och enklare undersökningar erbjuds i videosamtal via mobil, dator och surfplatta. Det innebär många fördelar, bland annat möjligheten att snabbt göra en initial bedömning av hästen, utan tidsödande resor och transporter. Det sparar tid och pengar. Kommunikationen med hästägaren förenklas och förtydligas genom videosamtal med uppföljande skriftliga råd. Från och med årsskiftet kommer FirstVet även erbjuda rådgivning via telefon, till både smådjurs- och hästägare.

Som veterinär hos FirstVet  är du en nyckelperson i organisationen. Du ansvarar för att skapa förtroende hos djurägare och hjälpa djur genom patientmöten via videosamtal. Hos oss är bemötandet av hästägaren oerhört viktigt. Vi lägger därför stor vikt vid din kommunikationsförmåga, i tal och skrift. Vi söker främst erfarna veterinärer som kan jobba självständigt med olika typer av frågeställningar. Hos FirstVet erbjuds du stor flexibilitet gällande arbetsplats och -tid.

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter innefattar bland annat att:

  • Genomföra rådgivning via videosamtal, telefon samt skriftliga råd
  • Föra noggranna journaler och vid behov, remisser
  • Besvara frågor i vår frågelåda “Fråga veterinären”

Krav på utbildning och erfarenhet

  • Svensk veterinärlegitimation
  • Minst några års erfarenhet av klinisk hästsjukvård
  • Meriterande är om du kan flera skandinaviska språk

Tjänstens omfattning
Vi söker både dig som letar efter ett extrajobb och dig som vill jobba deltid, som anställd eller konsult. På sikt finns möjlighet till utökad tjänst.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar behandlas löpande.
Vi tar emot din ansökan via e-post: info@firstvet.com.

Vi växer snabbt på smådjurssidan och tar gärna emot spontanansökningar från smådjursveterinärer.

Kontaktperson
Lina Gruvstad, FirstVet
Tel: 010-206 70 66
E-post: lina@firstvet.com
Webbplats: www.firstvet.com

Arbetsgivare

  Share: