Försäljningsansvarig Provet Cloud


Vår duktiga svenska försäljningsansvariga har tagit utmaningen att bli Sales Manager för vårt bolag i USA.
Nordhealth Sweden behöver vi nu hitta hennes ersättare.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av Provet Cloud till nya kunder samt aktiv rådgivning och merförsäljning till befintliga kunder. Det innebär också försäljning av både nya och existerande moduler och tjänster kunderna inte använder sig av idag.

Du skall identifiera och kvalificera affärsmöjligheter, kontakta nya kundämnen, presentera programvaran, fastställa kundens behov, skapa offert och få kundens accept för köpet. Efter det lämnar du över saken till vår implementeringsspecialister.

Stor del av kundkontakten sker idag online; men det kan också finnas behov att resa ut till kunderna. Vidare kommer du också att ansvara för vårt deltagande i konferenser och andra relaterade evenemang.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom B2B försäljning med en stor drive för kundrelationer och en aldrig sinande passion för att hålla dig uppdaterad inom en växande teknisk plattform. Idealiskt har du en yrkesmässig bakgrund från en veterinärbranschen och/eller har jobbat med försäljning av komplexa programvaror.

Dina personliga egenskaper

 • Besitter stark kommunikationsförmåga och sätter kunden först.
 • Brinner för att ge kunderna en god och positiv service som löser deras problem.
 • Målmedveten och driven.
 • Arbetar självständigt med förmåga att prioritera och multitaska i en miljö med högt tempo.
 • Lätt att ta till dig nya kunskaper och omsätta dem i praktiken.

Vi erbjuder

 • Samarbete med kunniga, engagerade kollegor
 • Spännande lösningar på teknologins framkant
 • Attraktiva anställningsvillkor
 • Fast anställning med sysselsättningsgrad på 100%
 • Flexibelt arbetsställe
  (hemifrån eller på vårt kontor i antingen Göteborg eller Västerås)

Om oss

Nordhealth Sweden AB har under mer än 20 år levererat programvara för journalföring och klinikstyrning till svenska veterinärmarknaden. Sedan 2019 är vi ett helägt dotterbolag av Nordhealth Oy, som har utvecklad Provet Cloud. Bolagets tidigare serverbaserade programvaror för veterinärpraktik, Trofast och Sanimalis, ersätts under kommande åren av Provet Cloud.

Vår verksamhet är i tillväxt och har solid ekonomi. Vi har kontor i Västerås och Göteborg; men våra anställda finns över hela Sverige och flertalet jobbar med utgångspunkt från hemmet.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka här för att ansöka.

 

Arbetsgivare

Nordhealth

  Share: