Gnesta Veterinärpraktik söker veterinär


Vi erbjuder subventionerat boende på orten!

Är du intresserad av en flexibel arbetsplats? Hos oss kan du t.ex. varva att träffa patienterna på kliniken eller på hembesök. Du kan vara med att påverka din arbetsmiljö och anpassa ditt schema efter ditt livspussel.

Det kliniska arbetet hos oss som klinikveterinär innebär i första hand undersökning, utredning och behandling av patienterna i samråd med djurägaren. Vi tar främst emot hundar och katter men även kaniner och andra gnagare. Arbetet sker dagtid med bokade och akuta fall.

Gnesta Veterinärpraktik är en privatägd smådjursklinik där vi vill ge ett bra bemötande, vara engagerade och ha hjärtat med i det vi gör. Vi vill välkomna dig in i vårt team på 10 kollegor som hjälper och underlättar för varandra. Kliniken är välutrustad med 5 poliklinikrum, butik, digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt en operationsavdelning för både sterila operationer och tandåtgärder.

Du som veterinär är van vid att arbeta med kunden och djuret i centrum, är självgående och självständig i ditt arbete och har vana av att skapa goda kundrelationer. Du strävar efter att ge högkvalitativ vård och har inga problem med att arbeta vare sig självständigt eller i grupp.

Vi erbjuder dig trevliga kollegor, flexibelt schema, spännande patientfall, utbildningar och bra pendlingsmöjligheter.

Ta chansen att få vara med och forma dina arbetsdagar från början och låt oss tillsammans göra det kul!

Varmt välkommen att maila din ansöka till: personalgnestavet@gmail.com

Vi tillämpar individuell lönesättning och har bra anställningsvillkor.

Har du frågor om tjänsten kontakta personalansvarig Jenny Karlsson Tel: 072-192 00 00

Arbetsgivare

Gnesta Veterinärpraktik

  Share: