Hästveterinär med inriktning ortopedi

Information om tjänsten

Evidensia Hästkliniken i Mantorp är den lilla kliniken med de många möjligheterna. Vi arbetar framförallt med ortopedi och rehab, men också med hästtandvård, medicinska fall och akutsjukvård. Kliniken har en välutrustad operationsavdelning för dagkirurgi och ett stall med möjlighet till stationärvård. Verksamheten bedrivs framförallt vid kliniken, men också genom ambulerande verksamhet i regionen. Vi har öppet vardagar, med kvällsöppet ett par dagar i veckan.

Vid kliniken arbetar veterinärer tillsammans med djursjukskö​tare och djurvårdare, fysioterapeut, hovslagare och hippolog. Tillsammans är vi 10 engagerade medarbetare i teamet. Kontinuerlig vidareutbildning för våra medarbetare och ett nära samarbete med våra specialisthästsjukhus gör att vi ständigt utvecklas. Vår gemensamma vision är att tillsammans erbjuda den bästa hästsjukvården.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som klinikveterinär tillsammans med ett erfaret team. Arbetet är förlagt både vid kliniken och som ambulerande i regionen, huvudsakligen dagtid kombinerat med kvällstjänstöring någon dag per vecka.

Vem är du?

Vi söker dig som har svensk veterinärlegitimation, gärna med specialistkompetens i hästens sjukdomar, men även du som är mindre erfaren är välkommen att söka. Vi sätter stor vikt vid ett eget driv och en vilja att utvecklas vidare i yrket. Du uppskattar att arbeta i team och att tillsammans med dina kollegor skapa goda resultat. Du behåller ditt lugn och har förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med varierande fall, vid en lagom stor klinik, där allas bidrag är viktigt för helheten. Kliniken ligger vid mitt i hästtäta Östergötland ett par mil söder om Linköping, alldeles vid Mantorp Arena, en anläggning med travbana och två stora utomhusbanor för dressyr och hoppning. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till bygga ett ännu starkare team? Då ska du söka till oss!

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom jobb.evidensia.se. Sista ansökningsdag är den 28 juni, intervjuer sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning. Har du några frågor om rollen, är du varmt välkommen att kontakta vår klinikchef och ansvarig veterinär Karolina Dahlkvist, karolina.dahlkvist@evidensia.se, 073-9871206

Välkommen med din ansökan!

Eller känner du några som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem om oss!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hästar, hundar, katter och exotiska djur. Vid lokala häst och djurkliniker och specialiserade häst och djursjukhus i hela Sverige, erbjuder vi förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida

Arbetsgivare

Evidensia Häst AB

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Karolina Dahlkvist
Epost: karolina.dahlkvist@evidensia.se
Telefon: 073-9871206
Kollektivavtal för tjänst: Ja
  Share: