Hofors veterinärpraktik söker veterinär i Gävleborgs län

Information om tjänsten

Nu utökar vi verksamheten och söker dig som är legitimerad veterinär och som trivs att jobba på en personlig klinik med stora ambitioner.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller dig med några års erfarenhet. Här finns utvecklingsmöjligheter för dig som vill framåt och du som anställd har stort inflytande på den dagliga verksamheten och på dina arbetsuppgifter.

Trots att vi är en liten klinik så utför vi samma typer av tjänster som många av de större klinikerna. Våra veterinärer har bred erfarenhet och du som söker har en unik möjlighet att få ta del av deras kunskaper inom såväl medicin som kirurgi. Vi värdesätter god service och trevlig arbetsmiljö. Vår personal och våra kunder är vår största tillgång!

Vi strävar hela tiden efter att utveckla kliniken och våra anställda. Vi vill att du som söker sätter dina egna mål och sedan vill vi på bästa sätt försöka hjälpa dig att nå dem.

Vi är en privatägd smådjursklinik med fyra anställda. På kliniken arbetar två veterinärer och två legitimerade djursjukskötare. Vi är ett gäng som har lätt till skratt, som hjälper och stöttar varandra och som alltid försöker förmedla en bra känsla till våra patienter och djurägare. För oss är teamkänslan en viktig del i det dagliga arbetet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Läs gärna mer om kliniken på www.hoforsvet.se eller via vår facebooksida facebook.se/hoforsveterinarpraktik

Välkommen med din ansökan!
pernilla@hoforsvet.com

Arbetsgivare

Hofors veterinärpraktik

Hemsida: www.hoforsvet.se

För mer information kontakta

Namn: Pernilla Mähler
Epost: pernilla@hoforsvet.com
Telefon: 073-511 46 19
  Share: