Hofors veterinärpraktik söker veterinär och djursjukskötare

Information om tjänsten

Vi känner att det är dags att förstärka vårt team och söker därför dig som är legitimerad veterinär, gärna med tidigare erfarenhet men vi välkomnar även nyutexaminerade veterinärer och erbjuder goda individuella utvecklingsmöjligheter. Vi söker även en legitimerad djursjukskötare.

Hofors veterinärpraktik är en privatägd smådjursklinik belägen i Hofors. Vår målsättning är att arbeta nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig service och söker dig som är positiv och har ett stort engagemang i såväl patienter som djurägare. Vi har öppet vardagar och stängt under helger och röda dagar. I dagsläget arbetar tre veterinärer, två legitimerade djursjukskötare och två djurvårdare på kliniken.

Vi är en klinik som utför de flesta undersökningar och behandlingar, allt från profylax till mjukdelskirurgi. Kliniken är utrustad med bland annat operation, ultraljud, röntgen och lab. Tjänsterna innehåller varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna och möjlighet till goda individuella utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att du ska kunna använda dina styrkor i arbetsuppgifterna och att du känner att vi ger dig rätt förutsättningar för att du skall kunna utvecklas hos oss. Tillsammans stöttar vi varandra i det dagliga arbetet samt delar våra kunskaper och erfarenheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi söker även en sommarvikarie maj-sep 2021

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan eller frågor om tjänsterna via mail nedan.

Arbetsgivare

Hofors veterinärpraktik

Hemsida: www.hoforsvet.com

För mer information kontakta

Epost: pernilla@hoforsvet.com
  Share: