Intensivvårdsveterinär till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen


Vi fortsätter växa och ska nu anställa en veterinär till vår intensivvårdsavdelning på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen!

Vårt erbjudande
Vi söker en Intensivvårdsveterinär som vill bli en del vårt team. Välkommen till ett akut- och intensivvårdsinriktat djursjukhus med specialistkompetens där vi finns till för djuren varje dag, varje timme, året runt – något som vi är jättestolta över. På Bagarmossen erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på ett kompetent djursjukhus med mycket god stämning! Vi värdesätter kompetensutveckling och personlig utveckling vilket innebär att du får möjlighet att delta i föreläsningar, interna utbildningsmöten, dagliga ronder, journalklubbar, kongresser, forskningsprojekt, externa utbildningar och mycket mer. Vill du ha ett utmanande arbete, tillhöra ett härligt team och bidra till framtidens veterinärvård? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår intensivvårdsavdelning bemannas dygnet runt av våra skickliga medarbetare. Där kommer du att ha tillgång till modern utrustning för övervakning och behandling, som inkluderar en egen blodbank, telemetri, bärbara ultraljud, MR och CT samt syrgasbur från Snyder. Dina blivande kollegor är skickliga och engagerade och arbetar dedikerat för att hjälpa varje djur. På djursjukhuset arbetar vi med ständiga förbättring vilket innebär att alla medarbetare bidrar till att utveckla verksamheten på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Djursjukhuset finns i Bagarmossen, Stockholm, nära tunnelbanestationen och med Nacka naturreservat runt hörnet.

Om tjänsten
Du kommer främst att arbeta på vår akut- och intensivvårdsavdelning, men kommer även få möjligheten att utvecklas och vara en del av våra andra avdelningar, såsom vård och kirurgi. Arbetsuppgifterna består av allt från akutbedömning och behandling av nyinkomna patienter på akutmottagningen till utredning och behandling av våra patienter på vård och intensivvården. Kommunikation med våra djurägare är också en viktig del av vårt arbete. Tjänsten inkluderar kväll- och helgarbete. Enstaka nattpass kan också förekomma. Vi skräddarsyr och anpassar ditt schema utifrån dina behov och önskemål.

Vem är du?
För att trivas i den här tjänsten har du några års erfarenhet av smådjursvård på ett djursjukhus eller större klinik och som specialist inom katten- och hundens sjukdomar. Anestesikunskap, erfarenhet av intensivvård och kirurgisk kompetens är meriterande.

Dina personliga egenskaper, såsom goda kommunikationskunskaper, vilja att utvecklas och samarbeta med kollegor är viktiga för oss. För att lyckas i rollen trivs du med ett strukturerat arbetssätt grundat i ansvar och bra samarbete mellan kollegor. Tillsammans är ett av våra ledord och du välkomnas in i en hjälpsam miljö, vilket är en viktig förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vill du bli en del av vårt team?
Låter detta intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan här.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som börjar med provanställning. Sista ansökningsdatum är 31 oktober och urvalet sker löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta veterinärchef Anja Kanold.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Ancura Regionsdjursjukhuset Bagarmossen

För mer information kontakta

Namn: Anja Kanold
Epost: anja.kanold@anicura.se
Telefon: +46 73 022 17 46
  Share: