Veterinärer sökes till Dingleveterinärerna AB i norra Bohuslän

Information om tjänsten

Dingleveterinärerna är ett privat företag med 20 anställda och tre välutrustade kliniker i norra Bohuslän; två smådjurskliniker och en hästklinik. Vi bedriver också ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst, samt jourverksamhet dygnet runt, året runt som delas av åtta veterinärer. Kollektivavtal och privat sjukförsäkring i SEB finns. B-körkort är ett krav.
Vi söker nu veterinärer till två tjänster:

Tillsvidareanställning 80-100% främst baserad på våra smådjurskliniker i Dingle och Strömstad. Då tjänsten är varierad med kirurgi, medicin, odontologi, bilddiagnostik (röntgen och ultraljud) samt viss ambulerande praktik och jourverksamhet för samtliga djurslag söker vi dig med ett brett intresse och kunskapsområde. Lön utgår enligt överenskommelse. Tillträde till tjänsten är 1/9 2018.

Tidsbegränsad anställning för dig med focus på häst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med häst då vi önskar att viss del av arbetet kan bedrivas självständigt på vår hästklinik. Ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst kan komma att ingå, samt viss smådjursverksamhet. Lön utgår enligt överenskommelse. Anställningen är 50-100% från och med 18/9 2018.

Arbetsgivare

Dingleveterinärerna AB

Hemsida: www.dingleveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Mathias Haraldsen
Epost: mathias.haraldsen@dinglevet.se
Telefon: 0705-312946
Kollektivavtal för tjänst: SLA
  Share: