Key Contact Manager i södra Sverige

Information om tjänsten

Ditt arbete kommer innebära ansvar över att driva försäljning av Vetoquinols produkter av läkemedel och handelsvaror till sällskapsdjur. Dina kunder är veterinärkliniker och djursjukhus i Södra Sverige där du bland annat kommer presentera våra produkter inför mindre och större grupper.

Du kommer att få genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Att vara Key Contact Manager innebär ett kul och spännande arbete där du själv kan planera din dag och har stor frihet under ansvar. Få utlopp för dina idéer och engagemang, vi lyssnar!

Du kommer att ersätta Matilda, som skall vara ledig i ett år.

Matilda, vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

”Den ena arbetsdagen är egentligen inte den andra lik, alla dagar ser olika ut och det är det som är det härliga med mitt jobb. Vissa arbetsdagar börjar med att jag sitter vid datorn ett par timmar för att sedan åka ut och besöka kunder, andra dagar ger jag mig iväg direkt på morgonen och är ute på fältet hela dagen. Det är det som är det roliga med mitt jobb, friheten att själv planera sin arbetsdag och variationen. Och självklart mötet med alla trevliga kunder!”

Förutom att uppleva dagar lika Matildas, så kommer du som Key Contact Manager även få:
• Engagerade och glada kollegor som är måna om att hjälpa och stötta varandra
• Vara med på en tillväxtresa med bolaget
• Varierade arbetsmiljö
• Fördelen att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ
• Vara med på årliga säljmöten i Belgien
• Följa med på trevliga mässor och kongresser över hela Sverige och bli en del av vår gemensamma framgång!

Vi söker dig som är positiv och engagerad. För att bli framgångsrik i rollen är du utåtriktad och skicklig på att skapa och utveckla kundrelationer. Du är initiativrik med en drivkraft att nå/överträffa uppsatta mål. Kanske jobbar du redan idag inom djursjukvården eller annan relevant verksamhet, vilket är en merit. Du är en person som trivs med ett flexibelt och självständigt arbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har god IT- kompetens och pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Körkort krävs för rollen.

Skicka in din ansökan till camilla.svensson@vetoquinol.com
Ansökningarna hanteras löpande och sista ansökningsdatum är den 15 mars.

Välkommen med din ansökan!

Vetoquinol Scandinavia AB är ett veterinärt läkemedelsföretag. Våra kunder är i första hand veterinärer och annan veterinärmedicinsk personal på kliniker och djursjukhus i Sverige. Vetoquinol Scandinavia AB är ett dotterbolag till Vetoquinol SA i Frankrike, en av de tio främsta aktörerna på den veterinärmedicinska marknaden, idag med 140 distributörer och dotterbolag i 25 länder. Vetoquinol Scandinavia AB har ett tätt samarbete med Vetoquinol Belgien.

Arbetsgivare

Vetoquinol Scandinavia AB

Hemsida: www.vetoquinol.se

För mer information kontakta

Namn: Camilla Svensson
Epost: camilla.svensson@vetoquinol.com
Telefon: 0705-32 94 64
  Share: