Key Contact Manager i Stockholm och Östra Sverige

Information om tjänsten

Ditt arbete kommer innebära ansvar över att driva försäljning av Vetoquinols produkter av läkemedel och handelsvaror till sällskapsdjur. Dina kunder är veterinärkliniker och djursjukhus i Östra Sverige där du bland annat kommer presentera våra produkter inför mindre och större grupper.

Du kommer att få genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Att vara Key Contact Manager innebär ett kul och spännande arbete där du själv kan planera din dag och har stor frihet under ansvar. Få utlopp för dina idéer och engagemang, vi lyssnar!

Amanda, vad tycker du är det bästa med ditt jobb?
”Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik, varje dag möts man av nya spännande möten och utmaningar samtidigt som jag själv har stor möjlighet att påverka upplägget.”

Förutom att uppleva dagar lika Amandas, så kommer du som Key Contact Manager även få:
• Engagerade och glada kollegor som är måna om att hjälpa och stötta varandra
• Vara med på en tillväxtresa med bolaget
• Varierade arbetsmiljö
• Fördelen att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ
• Vara med på årliga säljmöten i Belgien
• Följa med på trevliga mässor och kongresser över hela Sverige och bli en del av vår gemensamma framgång!

Vi söker dig som är positiv och engagerad. För att bli framgångsrik i rollen är du utåtriktad och skicklig på att skapa och utveckla kundrelationer. Du är initiativrik med en drivkraft att nå/överträffa uppsatta mål. Kanske jobbar du redan idag inom djursjukvården eller annan relevant verksamhet, vilket är en merit. Du är en person som trivs med ett flexibelt och självständigt arbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har god IT-kompetens och pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Körkort krävs för rollen.

Vetoquinol Scandinavia AB är ett veterinärt läkemedelsföretag. Våra kunder är i första hand veterinärer och annan veterinärmedicinsk personal på kliniker och djursjukhus i Sverige. Vetoquinol Scandinavia AB är ett dotterbolag till Vetoquinol SA i Frankrike, en av de tio främsta aktörerna på den veterinärmedicinska marknaden, idag med 140 distributörer och dotterbolag i 25 länder. Vetoquinol Scandinavia AB har ett tätt samarbete med Vetoquinol Belgien.

Skicka din ansökan, personligt brev och CV till camilla.svensson@vetoquinol.com

Arbetsgivare

Vetoquinol Scandinavia AB

Hemsida: www.vetoquinol.se

För mer information kontakta

Epost: camilla.svensson@vetoquinol.com
Telefon: 0705-32 94 64
  Share:

1 comment

Comments are closed.