Kirurgiintresserad smådjursveterinär sökes till mindre klinik i Skåne län

Information om tjänsten

Fågel & Smådjurskliniken är en mindre smådjursklinik som ligger i trevliga Lomma. Vi har laboratorium, digital röntgen, ultraljud, operationsavdelning och en fullt utrustad tandvårdsavdelning. Kliniken är inriktad på exotiska smådjur men växer på hund och katt.

Vi söker en smådjursveterinär med intresse för tänder, kirurgi och ultraljud för att stärka vår smådjursverksamhet. Specialistkompetens är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat något eller några år på djursjukhus eller smådjursklinik och har intresse av att även lära dig mer om exotiska smådjur.

Du kommer att få vara med och utveckla vår smådjursverksamhet tillsammans med oss andra på kliniken. Det är viktigt att du är driftig, social, har en mycket god kundkontakt samt brinner för alla djurägares lika rätt till en optimal vård och bemötande. Vi lägger stor vikt vid kunskapsbaserad vård och social kompetens.

Tjänsten är heltid men deltid kan också diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan får gärna innehålla en videopresentation.

Välkommen med din ansökan till:
Cecilia Trägårdh
Fågel & Smådjurskliniken i Lomma
Järngatan 14, 234 35 Lomma
info@fagelkliniken.se

Arbetsgivare

Fågel & Smådjurskliniken

Hemsida: www.fagelkliniken.se

För mer information kontakta

Namn: Cecilia Trägårdh
Telefon: 040-460 560
  Share: