Klinikchef till Östersunds Hästklinik i Jämtlands län

Information om tjänsten

Östersunds Hästklinik är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Till oss är alla hästar välkomna och vi har ett kompetent team med både veterinär, legitimerad djursjukskötare, hovslagare och assistenter. Vi är en del av MittNorrlands Djursjukvård AB som även äger två djursjukhus och tre smådjurskliniker. Sedan 2015 är AniCura delägare i koncernen. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet!

Vi söker
Vi söker dig som är veterinär och har erfarenhet inom området häst. Det är meriterande om du har jobbat några år på en hästklinik. Du är engagerad, gillar att jobba i team och vill bidra till att utveckla verksamheten du jobbar i.

För oss är det viktigt att skapa djursjukvård med omsorg och omtanke om patienter, djurägare och medarbetare och vi vill att du är delaktig i detta.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att vara en del i en fantastisk organisation där vi alla värnar om våra medarbetare och om ett trivsamt arbetsklimat. Tjänstgöringsgraden är varierande 50-100% beroende på vad du har för bakgrund. Är du intresserad av både häst och smådjur kan vi utan problem erbjuda dig en 100% tjänst. Annars ser vi att du kommer kunna jobba ca 50% enbart på Hästkliniken.

Vi erbjuder dig de allra bästa kollegorna i branschen och landets trevligaste djurägare!

Om tjänsten och hur du söker
Välkommen med din ansökan till vår ekonomichef Sanna Hansson på e-post sanna.hansson@ostersundsdjursjukhus.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

MittNorrlands Djursjukvård

Hemsida: www.ostersundsdjursjukhus.se

För mer information kontakta

Namn: Sanna Hansson
Epost: sanna.hansson@ostersundsdjursjukhus.se
  Share: