Klinikveterinär till Eskilstuna

Information om tjänsten

Är du en erfaren veterinär och redo för nya utmaningar eller är du kanske nyutexaminerad och vill utvecklas in i rollen som veterinär? Det viktigaste för oss är inte hur många års erfarenhet du har, utan vi söker dig som trivs med teamarbetet som det innebär att jobba nära arbetskamratar, djurägare och djur på en klinik. Hos oss får du möjlighet att jobba med det du älskar och samtidigt omges av härliga kollegor som delar din passion. Vi behöver stärka upp vårt veterinärteam och vi hoppas att du vill bli en av oss!

Om jobbet:
Som veterinär hos oss på Djurkliniken Eskilstuna kommer du att få möjlighet att arbeta på polikliniken eller om du så önskar även på operation/tand. Har du tidigare erfarenhet som veterinär så kommer innehållet styras och riktas in utifrån ditt kunskapsområde och den expertis du bär med dig. Är du nyutexaminerad veterinär så har vi vana vid och goda möjligheter stödja dig i din roll så att du kan växa in i arbetet successivt.

Vi arbetar endast vardagar och dagtid förutom en dag med kvällsmottagning.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga och hjälpsamma kollegor. För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga i sin yrkesroll och är du i början av din karriär så delar vi gärna med oss av vår kunskap. Vi vet även hur viktigt det är med en välplanerad introduktion och hos oss kommer du få just detta. Har du specifika önskemål gällande kompetensutveckling? Då lyssnar vi gärna.

Trots att vi är den största djurkliniken i Eskilstuna så har vi behållit en personlig prägel där djurägarna troget söker sig till sin veterinär, här finns många stamkunder. Vi har separat kattmottagning och kattstall. Vi är även utsedda till kaninvänlig klinik. Givetvis erbjuds du bra personalförmåner och avtalsenliga villkor.

Vem söker vi?
En legitimerad veterinär. Har du tidigare arbetat med smådjurssjukvård eller akutsjukvård är detta meriterande. Men även du som är nyutexaminerad veterinär ska inte tveka med att skicka in din ansökan. Personliga egenskaper utgör en viktig pusselbit i urvalet, då vi vill att du ska trivas tillsammans med oss. Vi tror starkt på individens engagemang och förmåga till glädje. Det är viktigt för oss med god service till både våra två – och fyrbenta vänner.

Omfattning:
Heltid eller deltid efter överenskommelse, tillsvidaretjänst som tillsätts under hösten-vintern 2019.
Sista ansökningsdag:
10 november men urval kan komma att ske löpande, sök därför så snart som möjligt.

För information:
Ring eller maila klinikchefen annika.henschen@evidensia.se eller 070-2062224.

Varmt välkommen med din ansökan, klicka här!

Djurkliniken Eskilstuna skapades som ett dotterbolag till Specialistdjursjukhuset Strömsholm och har inriktningar mot medicinska utredningar, hud, allergi, exotic, tand och polikliniska operationer. Vi har egen biomedicinsk analytiker och en separat kattmottagning.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Annika Henschen
Epost: annika.henschen@evidensia.se
Telefon: 070-2062224
  Share: