Klinikveterinär till Billdals Djurklinik i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vi söker en klinikveterinär på 80-100 % till Viskadalens Djurklinik AB med placering vid Billdals Djurklinik. Attraktiva Billdal ligger i södra Göteborg utmed kusten.
Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom smådjursjukvården.

Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter våra patienter och djurägare i centrum. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.
Kliniken i Billdal har fräscha rymliga lokaler, 420 kvm i ett plan, med ett välutrustat laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård. Kliniken har separata väntrum för hund och katt i anslutning till 6 undersökningsrum. För avlivningar finns separat rum med egen entré och WC. Kliniken i Billdal ligger intill vackra Billdals Park och erbjuder fina lunchpromenader för dig med hund. Rastgårdar finns om du vill ha med egen hund till jobbet.

Vi arbetar småskaligt och personligt och hos oss får du möjlighet att följa dina patienter och utveckla din kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling såväl internt som externt. Vid kliniken i Billdal arbetar idag våra engagerade medarbetare som består av två erfarna leg djursjukskötare samt två djurvårdare. Kliniken har varit i drift i snart 2 år och vi har en mycket stark tillströmning av nya patienter. Den veterinära bemanningen ska nu skalas upp från drygt en veterinär per dag till två. Målet är att inom en snar framtid vara 3 veterinärer i tjänst vid kliniken.

Viskadalens Djurklinik AB har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten drivs i privat regi och består idag 4 kliniker: Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik och Billdals Djurklinik. Omsättningen ligger på 35-40 miljoner kronor på årsbasis. Vi är ca 40 anställda, varav 12 är Veterinärer och 3 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bl a ortopedi, rehab, stationärvård och rotfyllning av tänder.

Vi strävar efter att kombinera hög kvalitet på djursjukvård till ett rimligt pris, med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.
Tjänsten innebär arbete vardagar 7.30–16.30 (inga kvällar, nätter eller helger).

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsveterinär och ägare Henrik Hedberg på 072-703 46 50, eller VD Katarina Heijmahn Karlsson på 070- 308 52 59. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.
Ansökan sänder du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Viskadalens Djurklinik AB

Hemsida: www.viskadalensdjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Henrik Hedberg
Epost: henrikhedberg@viskadalensdjurklinik.se
Telefon: 072-703 46 50
  Share: