Klinikveterinär med intensivvårdsinriktning

Information om tjänsten

Vill du vara med och rädda liv tillsammans med vårt modiga IVA-team?

Nu söker vi en veterinär som inte räds en adrenalinkick men som samtidigt gillar att få massa oxytocin av våra goa patienter!

IVA-avdelningen på Blå Stjärnan är unik i Västsverige eftersom vi kan hantera de svårast sjuka patienterna och finns dygnet runt årets alla dagar, när våra patienter behöver oss som mest.

Nu söker vi en veterinär som älskar utmaningar i veterinärmedicin och har ett specialintresse för Akut- och Intensivvård. Beroende på erfarenhet och intresse kan vi anpassa tjänsten för dig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förlagda med fokus på IVA-avdelningen och akutsjukvård samt i polikliniken.

Hos oss får du möjligheten att vara aktiv och utveckla avdelningen i samråd med klinikledningen.

Vi erbjuder dig ett kvalificerat och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på ett av Sveriges största och mest välkända smådjursjukhus. Vi har en stor case load av intressanta fall. En stor del av våra fall är remisser där flera åkt långt för att få just vår vård men vi har också många stamkunder och nya kunder från regionen.

Här får du utvecklas i ett starkt team av kunniga, dedikerade djursjukskötare och djurvårdare med specialistkompetens samtidigt som du backas upp av erfarna veterinärkollegor inom alla specialiteter.

Hos oss är du aldrig ensam, vi hjälps åt i stort och smått – i torrt och vått.

Genom Blå Stjärnan Akademin får du tillgång till kvalificerad utbildning både internt och externt och du får själv vara med att ta ansvar för din utveckling inom yrket. Vi satsar mycket tid på ronder, bredvidgång och har en separat personalutvecklingsfond för kurser med lite bredare fokus än det vanliga.

Vi tillämpar förkortad arbetstid och OB-tillägg utgår med både tidskompensation och ekonomiskt tillägg. Vi drivs av en stiftelse och all vinst återinvesteras i verksamheten utan vinstintresse.

Här jobbar vi som man gör på ett stort akutdjursjukhus, både dag, kväll, helg och natt. Å andra sidan är det då våra patienter behöver oss som mest och då finns vi alltid här.

Vi söker dig som har bred medicinsk kompetens och stort intresse av invärtesmedicin. Vi tror att du har jobbat några år och är redo för en ny utmaning. Du har både kapacitet och ambition att utvecklas. Ultraljudserfarenhet är meriterande och grundläggande kirurgisk kunskap underlättar introduktionen till tjänsten.

Du har erfarenhet av att handleda dig själv och andra och håller huvudet kallt i akuta situationer. Du kanske aldrig har jobbat på en IVA-avdelning innan, men är nyfiken på vad som händer med de svårast sjuka djuren när du har remitterat din patient vidare eller om din klinik har stängt för dagen.

Du gillar att ingå i ett team och uppskattar variation i det dagliga arbetet och berikas av att samarbeta med olika kompetenser och människor.

Visst låter det intressant? Tveka inte, kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Har du frågor om tjänsterna, kontakta Lina Ruda, klinikchef IVA-avdelningen. Intervjuer och urval sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform
Möjlighet finns för både hel- eller deltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

Arbetstider
Dag-, kväll- och helgtjänstgöring. (Eventuell nattjänstgöring beroende på erfarenhet och kompetens)

Välkommen med din ansökan här!

Arbetsgivare

Blå Stjärnans Djursjukhus

Hemsida: www.blastjarnan.se

För mer information kontakta

Namn: Lina Ruda
  Share: