Klinikveterinär till Göteborg


Göteborgs djurklinik söker veterinärer.

Vi söker 2 veterinärer, en för tillsvidareanställning och en TF veterinär till sommaren.

För tillsvidareanställningen söker vi i 1: a hand en erfaren veterinär med kirurgi- och tandkompetens men välkomnar även andra med några års erfarenhet att söka. Kanske har du något specialintresse som du vill utveckla. Vi uppmuntrar vidareutbildning genom att erbjuda intern fortbildning och externa kurser.

Göteborgs Djurklinik är en etablerad och välutrustad fristående klinik belägen i Hisings Backa strax utanför centrala Göteborg. Här arbetar i dagsläget fyra veterinärer, sex legitimerade djursjukskötare med lång erfarenhet och 2 djurvårdare. Vi är ett glatt gäng där många av oss har arbetat länge tillsammans. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gott arbetsklimat och vi värdesätter den personliga kontakten med våra djurägare och patienter.

Vi har öppet måndag till fredag och har ingen natt- eller jourtjänstgöring.

Vi söker dig som är glad och positiv, som gillar kontakten med djurägarna och har stor vilja att göra det lilla extra för patienterna. Att du är initiativrik och ansvarstagande är också viktigt så att vi tillsammans kan utveckla och förbättra vår verksamhet.
För att du ska kunna arbeta självständigt vill vi att du talar flytande svenska

Vi erbjuder en tillsvidareanställning 80–100% gärna med början så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas.
Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Johanna Matsson på telefon 0706-339993 eller via mail; matsson@goteborgsdjurklinik.se

Vi ser fram emot din ansökan och tar gärna emot den per mail!

Kika gärna in på vår hemsida www.goteborgsdjurklinik.se om du är nyfiken på vår verksamhet

Arbetsgivare

Göteborgs djurklinik AB

  Share: