Klinikveterinärer till Varbergs Djurklinik och Falkenbergs Djurklinik i Hallands län

Information om tjänsten

Vi söker två klinikveterinärer på 80-100 % till Viskadalens Djurklinik AB med placering vid Varbergs Djurklinik respektive Falkenbergs Djurklinik. Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom smådjursjukvården. Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter våra patienter och djurägare i centrum. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Varbergskliniken har funnits sedan 70-talet och Falkenbergskliniken startades 2013. På klinikerna har vi ett mycket starkt patientunderlag. Våra medarbetare utgörs av ett team med tre erfarna leg djursjukskötare samt tre djurvårdare på respektive klinik. Den veterinära bemanningen på respektive klinik är 2-3 veterinär per dag. Alla våra kliniker har välutrustade laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård. Vi arbetar småskaligt och personligt och hos oss får du möjlighet att följa dina patienter och utveckla din kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling såväl internt som externt.

Viskadalens Djurklinik AB har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten drivs i privat regi och består idag av 4 kliniker: Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik och Billdals Djurklinik. Omsättningen ligger på 35-40 miljoner kronor på årsbasis. Vi är ca 40 anställda, varav 12 är Veterinärer och 3 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bland annat ortopedi, rehab och stationärvård. Vi strävar efter att kombinera hög kvalitet på djursjukvård till ett rimligt pris, med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga nätter eller helger).
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsveterinär Henrik Hedberg på 072-703 46 50, eller VD Katarina Heijmahn Karlsson på 070- 308 52 59. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Ansökan sänder du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Viskadalens Djurklinik AB

Hemsida: www.viskadalensdjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Katarina Heijmahn Karlsson
Epost: katarina@viskadalensdjurklinik.se
Telefon: 070-308 52 59
  Share: