Kommunikativ och engagerad veterinär sökes

Information om tjänsten

Kullabygdens Smådjursklinik i Höganäs arbetar med djursjukvård och förebyggande djursjukvård med perspektivet att alltid sätta djurens och kundernas bästa i centrum. Kliniken har varit verksam sedan år 2000 och är belägen i Höganäs i vackra Kullabygden med en filial i Viken ca 6 km från Höganäs. Vi erbjuder sjukvård dagtid för smådjur och vi är en välutrustad klinik som är under vidare utveckling och expandering ihop med Evidensia sedan mars 2018. För närvarande arbetar 17 personer varav fem Leg. Veterinärer, tre Leg. Djursjukskötare och vi finns centralt i trevliga lokaler och med ett välrenommerat rykte och ett väl inarbetat kundunderlag som vi gemensamt ska förvalta.

Vår verksamhet växer och vi behöver nu utöka vårt veterinärteam med ytterligare två Leg. veterinärer som brinner för veterinärmedicin såväl som att skapa goda kundrelationer. Nu söker vi dig som söker ett långsiktigt samarbete och ett arbete där du kommer göra skillnad för djur och djurägare.

Vi erbjuder
Vi är en klinik som har såväl svårare utredningsfall och operationer som förebyggande sjukvård och enklare mottagning. Hos oss erbjuds du en rolig och trygg tillvaro där du alltid kommer ha erfarna kollegor omkring dig att rådfråga, dela kunskap- och glädje med, under arbetsdagarna. Vi erbjuder dig ett varierat och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och vidare ditt intresse framåt i vårt team.

Om jobbet
Efter en introduktion som får dig varm i kläderna och trygg i gruppen och lokalerna kommer du huvudsakligen arbeta på vår poliklinik och med inneliggande patienter. Du kommer även som en del i rollen arbeta på operation med enklare kirurgi och varierade arbetsuppgifter. Blir du engagerad av just variation i arbetet, det personliga mötet med djurägaren tror vi du kan komma att trivas med det här jobbet.

Vem är du?
Vi ser att du som söker är legitimerad veterinär med några års erfarenhet gärna med intresse för medicin och ultraljud. Specialistkompetens är meriterande. Vi söker dig som är kommunikativ, utåtriktad, flexibel, positiv, har god samarbetsförmåga, kan jobba självständigt när det krävs samt gärna behärskar de vanligaste kirurgiska ingreppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens, därför kan även du med mindre erfarenhet vara aktuell för jobbet. Tveka därför inte att söka.

Ansök här!

Vi välkomnar din ansökan!

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Eva Rehn
Epost: eva.rehn@evidensia.se
Telefon: 070-614 94 14
  Share: