Leg. Chefssköterska med anestesikompetens till Malmö

Information om tjänsten

Evidensia Djursjukhuset i Malmö söker legitimerad djursjukskötare med anestesikompetens och erfarenhet av ledarskap.

Evidensia Djursjukhuset Malmö är ett av Sveriges största djursjukhus för smådjur och fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, internmedicin, odontologi, akut- och intensivvård samt rehab. Vi är 115 medarbetare och vi ser fram emot att få dig som kollega!

Hösten 2020 kommer vi att ha nya fina lokaler för operations-/tandavd, vårdavd, IVA- och ISO-avd samt nyrenoverad poliklinik och akutavd. Butik och reception är redan nyrenoverade. Malmös enda djurapotek finns hos oss!

Om jobbet:

Hos oss kommer du som chefssköterska att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer ha personalansvar över våra djurvårdare och legitimerade djursjukskötare inom akut- och operationsavdelning samtidigt som du kommer ingå i den dagliga skiftbemanningen. Att arbeta kliniskt kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. Utöver detta ingår bland annat att:

  • Leda och fördela det dagliga arbetet på kliniken med bemanning, schemaläggning och övrig drift.
  • Delta i det operativa och strategiska arbetet med budget, personalansvar samt verksamhetsfrågor tillsammans med enhetens ledningsgrupp.
  • Proaktivt arbeta med rekrytering.
  • Tillsammans med medarbetare skapa tydliga rutiner och instruktioner för avdelningarna och arbeta aktivt för att dessa rutiner efterlevs och utvecklas i verksamheten.
  • Vara med och driva verksamhetens utveckling framåt.

Din administrativa tid kommer att utgöra en mindre del av arbetet, beroende på säsong och belastning. Du blir en del av vår lokala ledningsgrupp och din närmsta chef kommer vara djursjukhuschef. Då vårt djursjukhus är öppet dygnet runt förekommer skift- och jourarbete i din tjänstgöring.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Ett arbete med intressanta och vårdkrävande patienter och en möjlighet att arbeta med veterinärer och djursjukskötare med en otrolig kompetens. Vidareutveckling och utbildning är viktigt och erbjuds såväl internt som externt. Vi ger dig en grundlig introduktion och för att du ska känna dig trygg i din nya ledarroll hos oss erbjuder vi flera centrala supportfunktioner och erfarna kollegor som kommer stötta dig i din roll som chef.

Vem söker vi?

Till den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad djursjukskötare med dokumenterad erfarenhet inom anestesi.

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är detta meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Tillsammans håller vi beredskap i skift, dygnet runt, alla dagar i veckan. För att du ska vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du har möjlighet till skift- och jourarbete på klinikens alla avdelningar.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är ansvarstagande och har en god förmåga att effektivt driva arbetet framåt. Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Du är en förebild och har lätt för att samarbeta och är en riktig teamspelare samtidigt som du känner dig bekväm med att delegera och leda det dagliga arbetet. För oss är det även viktigt att du är rättvis, initiativtagande och flexibel. Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, sommarvikariat. Dag-, kväll-, natt- och helgtjänstgöring kan ingå.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2020-03-22.

Urval sker löpande, tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök här.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Djursjukhuschef Håkan Wulff: hakan.wulff@evidensia.se eller chefssköterska Ann-Carolin Vestergård: ann-carolin.vestergard@evidensia.se

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djursjukhuset Malmö!

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida.

Arbetsgivare

Evidensia Smådjur AB Djursjukhuset Malmö

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Mattias Sjöland
Epost: mattias.sjoland@evidensia.se
Telefon: 0727-465060
Kollektivavtal för tjänst: SLA Kommunal
  Share: