Leg djursjukskötare alt. djurvårdare på utökad nivå i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vi växer och söker nu ytterligare en person i vårt team. Vi behöver dig som är Leg. Djursjukskötare eller Djurvårdare på utökad nivå med erfarenhet av arbete inom djursjukvården, gärna av arbete på både mottagning och operation.

Djurkliniken Kållered är en medelstor smådjursklinik strax söder om Göteborg. Vi är ett erfaret och engagerat gäng med stort fokus på kundnöjdhet. Vi erbjuder medicinsk utredning, ultraljud, röntgen, kirurgi, tandvård, rehabilitering/friskvård mm.

Våra öppettider är helgfri måndag-fredag.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för den här tjänsten bör du vara en trygg leg. djursjukskötare alt djurvårdare. Du har med fördel några års yrkesutövande där du fått tillämpa dina kunskaper. Erfarenhet/kunskap inom anestesi är meriterande. Tveka inte att söka och berätta varför du vill jobba hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter dig som är en självklar lagspelare där du som person är ambitiös och tar ansvar. Du likväl som övriga i teamet bidrar till en glad och positiv arbetsplats och innehar ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt för att möta djurägare och hjälpa våra patienter på allra bästa sätt.

Ort: Vi finns i Kållered, ca 2 mil söder om Göteborg.

Omfattning: Tjänsten är tillsvidare på heltid eller deltid.

Sista ansökningsdag:
Löpande urval tillämpas, ansök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2019-09-15.

För information:
Tveka inte att ansöka om detta låter som något för dig! För mer information kontakta klinikchef Marie Wilderoth på 031-7959076, 0703-998001 eller marie.wilderoth@evidensia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Djurkliniken Kållered

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Kållered

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Marie Wilderoth
Epost: marie.wilderoth@evidensia.se
Telefon: 0703998001
Kollektivavtal för tjänst: Ja
  Share: