Leg. djursjukskötare eller erfaren djurvårdare nivå 3


Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att fortsätta bygga framtidens djursjukvård? I så fall ta chansen och sök till oss!

Vi söker dig, Legitimerad Djursjukskötare eller erfaren djurvårdare på nivå 3 som trivs med att arbeta i team, leverera hög kvalitet och möta djurägare.

AVC är en specialistklinik som är öppen för alla!vVi finns på Olof Palmes Torg 10 i Västerås. Våra drygt 30 medarbetare har stor samlad erfarenhet och hög kompetens inom allt som smådjurssjukvården innebär.

Nu vi vill förstärka vårt team med en Leg Djursjukskötare som liksom oss alltid sätter djuret i första rummet, men aldrig glömmer ägaren.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till påverkan. Du kommer arbeta i ett glatt team på en trevlig välutrustad klinik. Hos oss är det viktigt med engagemang, kvalité, serviceanda samt att vi trivs med varandra och mår bra på jobbet.

Vår ambition är att vara Sveriges bästa arbetsplats och vi vill att du som kommer hit ska stanna länge och utvecklas tillsammans med oss.

Vi investerar resurser och tid i vår personals kompetensutveckling och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö.

AniCura är en stor organisation med möjlighet till erfarenhetsutbyte mellan kliniker. AVC tillhör region Mitt, där också Kumla djursjukhus, Hund och kattkliniken i Bista, Falu Djursjukhus, Ludvikakliniken, Borlängekliniken, Djurkliniken i Katrineholm, Arboga Djurklinik och Strängnäs Djurklinik ingår.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ett glatt humör, god kommunikationsförmåga, flexibilitet, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning.

Vill du bli en i vårat team? 

Ansök genom att klicka här.

Har du frågor kring tjänsten och dina utvecklingsmöjligheter är du välkommen att kontakta Kajsa Jansson personalchef: e-post kajsa.jansson@anicura.se. Eller Anna Huzelius HR-chef: anna.huzelius@anicura.se

Sista ansökningsdatum är den 10:e maj, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Arbetsgivare

Aros Veterinärcentrum i Västerås

  Share: