Leg. djursjukskötare till Anicura Kumla Djursjukhus

Information om tjänsten

Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att fortsätta bygga framtidens djursjukvård? I så fall ta chansen och sök till oss.
Nu söker AniCura Kumla Djursjukhus en legitimerad djursjukskötare som vill bli del av vårt team!

Om oss
AniCura Kumla Djursjukhus erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk och trivsam miljö. AniCura Djursjukhuset Kumla ingår i AniCura Mälardalen som omfattar djursjukhus och kliniker på sju orter i Mälardalen. Djursjukhuset består av avdelningarna akuten, vård, operation, poliklinik, rehab, telefon och reception och vi är idag ca 65 medarbetare som arbetar här.

Vi som rekryterar är Sara Stenlund och Angelica Messa och vi arbetar som sköterskechefer här på djursjukhuset. Nu vill vi förstärka vårat härliga team och anställa en leg djursjukskötare som brinner för djursjukvård och som vill fortsätta utveckla djursjukhuset tillsammans med oss och hela vårt team.

Vem är du?
Du är legitimerad djursjukskötare, trivs med att arbeta i team, leverera hög kvalitet och möta djurägare. Vi tror att du kommer trivas hos oss om du delar våra värderingar, tillsammans, eget ansvar, gemenskap, rakt och ärligt samt kompetens och utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom:

  • God kommunikationsförmåga
  • Flexibilitet
  • Viljan att ständigt utvecklas
  • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

Vi värdesätter din kompetens som djursjukskötare högt och ser fram emot att få vara en del av din fortsatta personliga utveckling hos oss. Det är meriterande om du har narkoskompetens men det viktigaste för oss är att du har viljan att lära dig.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett team med kompetenta kollegor i en prestigelös miljö som präglas av våra medarbetares stora engagemang och serviceanda! Vi värnar vår personals mående och arbetar ständigt med att vidareutveckla vår arbetsplats i dialog med våra medarbetare. Vi vet att ett bra schema, en rimlig arbetsbelastning och tillräckligt med stöd från chefer och kollegor är viktigt för att våra medarbetare ska må bra och detta arbetar vi ständigt med att vidareutveckla.

Vår ambition är att vara Sveriges bästa arbetsplats och vi vill att du som kommer till oss ska stanna länge och utvecklas tillsammans med oss. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, förstår betydelsen av riktigt bra chefer och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö.

Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att fortsätta bygga framtidens djursjukvård?
I så fall ta chansen och sök till oss här.

Vill du bli en i vårat team?
Har du frågor kring tjänsten och dina utvecklingsmöjligheter hos oss är du välkommen att kontakta sköterskecheferna Sara Stenlund eller Angelica Messa per e-post. s

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Arbetsgivare

Anicura Kumla Djursjukhus

Hemsida: www.anicura.se

Facklig kontakt

Name: sara.stenlund@anicura.s
Epost: angelica.messa@anicura.se
  Share: