Leg. djursjukskötare till Anicura Landskrona smådjursklinik

Information om tjänsten

AniCura Landskrona Smådjursklinik är en omtyckt, medelstor klinik med ett drygt tiotal medarbetare varav fyra är veterinärer.

På kliniken bedriver vi kvalificerad, dagpoliklinisk vård med allt från enkla behandlingar till medicinsk och kirurgisk specialistdjursjukvård.

Kliniken har en rymlig operationsavdelning, ögonmottagning, och ett välutrustat modernt laboratorium. Vi har digital röntgen samt utför bland annat ultraljudsundersökningar, onkologiska behandlingar, tandbehandlingar, endoskopiundersökningar och titthålskirurgi. Vill du växa, utvecklas och vara del av vårt glada gäng och arbeta i en trevlig miljö med duktiga arbetskamrater, är du varmt välkommen med din ansökan!

Landskrona Smådjursklinik är en del av AniCura – med starkt kvalitétsfokus och medarbetarna i centrum skapar vi tillsammans framtidens djursjukvård!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men även deltidsanställning kan diskuteras. Vi är lyhörda för dina behov och önskemål. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta klinikchef Alexandra Vilén eller vår fackliga representant och skyddsombud Jenny Svenning.

Ansök här.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT FINA TEAM! 

Arbetsgivare

Anicura Landskrona smådjursklinik

För mer information kontakta

Namn: Alexandra Vilén
Epost: alexandra.vilen@anicura.se
Telefon: 0418-332594

Facklig kontakt

Name: Jenny Svenning
Epost: jenny.svenning@anicura.se
  Share: