Leg.djursjukskötare i Stockholms län

Information om tjänsten

Två mil söder om Stockholm i vackra Tyresö, ligger Tyresö Djurklinik. Hit till oss kommer dagligen många trevliga besök av främst hundar och katter, men även en hel del gnagare. Vårt viktigaste mål som privatägd klinik är att ge vård av hög kvalité och en bra service till våra djurägare.

Tandvård och reproduktion är idag några av våra satsningsområden och vi försöker ständigt utbilda oss inom alla våra specialintressen för att ge bästa möjliga vård. Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud och en operationsavdelning med två salar.

För dig som brinner för djurvård och kan arbeta självständigt, samt gillar att ge en bra service till våra trevliga djurägare, har vi nu en riktigt bra plats tillgänglig i vårat fantastiska gäng. Du får gärna ha ett specialintresse som Du vill vidareutveckla Dig inom.

Våra kunder besöker oss på vardagar, med kvällsöppet vissa dagar, samt lördagar. Då kommer du få jobba på ett varierat schema under veckan, men utan jourtjänstgöring.
På vår trevliga arbetsplats ser vi fram mot att utvecklas tillsammans och där ditt bidrag är viktigt för vår utveckling. Vi har korta beslutsvägar och ger dig en möjlighet att själv påverka din egen utveckling.

Arbetsgivare

Tyresö Djurklinik

Hemsida: www.tyresodjurklinik.se

För mer information kontakta

Namn: Malin Dertell Flodman
Epost: malin@tyresodjurklinik.se
Telefon: 08-770 17 03
Kollektivavtal för tjänst: Sweden
  Share: