Leg. djursjukskötare till Blå Stjärnan i Borås

Information om tjänsten

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås söker leg. djursjukskötare med erfarenhet från klinik eller djursjukhus.

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är ca 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi har alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Hos oss får du en välplanerad introduktion, normalt 2 veckor lång där vi tillsammans ser på hur vi kan forma din start hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.
Hos oss finns möjlighet att utvecklas i rollen som leg. djursjukskötare. Dels genom lärande på arbetsplatsen internt, och genom externa utbildningar. Vi är en lagom stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att arbeta och lära känna dina kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Fullärd blir man aldrig, men det är önskvärt att du kan arbeta under viss självständighet på operationsavdelning alternativt vårdavdelning t e x jour.

För att trivas i din roll hos oss ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.
Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team med målet att ge våra patienter och djurägare en säker och kvalificerad vård, är du varmt välkommen med din ansökan

Tjänsten är tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan inklusive personligt brev och CV till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Har du frågor om tjänsterna eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta Pereric Hedelin på
telefon 0705-27 43 09.

Arbetsgivare

Stiftelsen Sv. Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

Hemsida: www.blastjarnan-boras.com

För mer information kontakta

Namn: Pereric Hedelin
Epost: pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com
Telefon: +46 705 274309
Kollektivavtal för tjänst: Ja
  Share: