Leg. djursjukskötare till Göteborg

Information om tjänsten

Vill du bli en del av vårt fantastiska team på AniCura Västra Djursjukhuset? Vi söker nu legitimerade djursjukskötare som vill vara med och skapa framtidens djursjukvård tillsammans med oss! Vi har plats för både dig i början av karriären såväl som dig som kommit en bit på vägen!

På AniCura Västra Djursjukhuset i Göteborg arbetar våra hjältar dagligen med att rädda liv. Vår verksamhet har funnits sedan 2007 och består idag av ett starkt gäng som arbetar med visionen att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Vårt djursjukhus är välutrustat och modernt och tar emot över 25 000 patienter årligen, såväl remissfall som primärfall. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice, oklanderlig vårdkvalitet och mycket hög kompetensnivå inom veterinärmedicinsk vård. Vi är övertygade om att vårt varma klimat, där vi trivs, har roligt tillsammans och samarbetar väl, är en av våra viktigaste framgångsfaktorer för att nå detta. Vi arbetar med både bokade patienter och akutmottagning, på dagtid såväl som kvällar och helger.

Om rollen

Som legitimerad djursjukskötare hos oss arbetar du med stort eget ansvar i team tillsammans med kompetenta kollegor. Det ger utmärkta förutsättningar till personlig utveckling i linje med vår ambition att vara ledande i branschen. Vi är många djursjukskötare och veterinärer med lång och bred erfarenhet som gärna delar med oss av våra kunskaper inom områden såsom exempelvis anestesi, diabetes, hud och röntgen. Här ges du möjlighet att arbeta och utvecklas på våra olika avdelningar poliklinik, vårdavdelning, operation och katt.

Vem söker vi?

Du är legitimerad djursjukskötare med ambition att fortsätta utvecklas och trivs i en miljö med högt engagemang. Du tycker om att ta ansvar, att driva förbättringsarbete och kan arbeta självständigt. Vi värdesätter att du har en god kommunikationsförmåga, är mån om att leverera hög kvalitet med patientens och kundens bästa i fokus i kombination med att som lagspelare vilja fortsätta utvecklas i ett professionellt team.

Vi söker både dig som är i början av karriären och Dig som kommit en bit på vägen. Har du anestesi som specialområde finns möjligheter att fokusera på vår operationsavdelning där vi utför dagkirurgi såväl som mer akuta och komplicerade ingrepp som kräver större vårdkapacitet. För dig som nu studerar till legitimerad djursjukskötare på SLU åk 2 och 3 kan vi erbjuda utvecklande sommarjobb 2020 som tf eller legitimerad med utmärkta möjligheter till fortsatt anställning

Tillsvidareanställning erbjuds till dig som är legitimerad med möjligheter till visstid för dig som studerar och vill jobba som tf. Arbetstiden varierar och kan innebära arbete på kvällar, nätter och helger.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka här.

Arbetsgivare

Anicura Västra Djursjukhuset

För mer information kontakta

Namn: Maria Mellblom Larsson
Epost: maria.mellblom.larsson@anicura.se
Telefon: 0769 49 43 48
  Share: