Leg. Djursjukskötare med anestesikunskap till Bagarmossen i Stockholms län

Information om tjänsten

Om jobbet
Vi söker dig som är leg djursjukskötare och har ett speciellt intresse för anestesi som vill arbeta tillsammans med vårt team.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi till operationsenheten. Som medlem av operationsteamet kommer du att tillhöra ett målinriktat, erfaret och dedikerat team som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgpass.

Vem är du?
Vi söker dig som:

  • Är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi eller dig som vill utvecklas inom området
  • Har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer
  • Är en lagspelare och som vill utvecklas i ett professionellt team och leverera hög kvalitet
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?
För frågor om rollen vänligen kontakta Åsa Jussing, avdelningschef, asa.jussing@anicura.se eller Erika Kalmér, HR-chef, 070-555 15 21.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Erika Kalmér, HR-chef
Telefon: 070-555 15 21
  Share: