Leg djursjukskötare med inriktning anestesi

Information om tjänsten

Letar du efter en arbetsgivare som har förutsättningar att förverkliga dina karriärsdrömmar? Söker du en tjänst där du har möjlighet att utvecklas inom din profession och som individ? Då är vi ett naturligt val för dig och vi är nyfikna på dig!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med inriktning anestesi som vill få möjlighet att arbeta på en nyrenoverad operationsavdelning i en dygnet runt öppen verksamhet. Som leg djursjukskötare får du varje dag känna att du är viktig och gör en stor skillnad för våra patienter och deras ägare. I din roll kommer du att bidra till djuromvårdnad och djursjukvård i världsklass!

Vidare önskar vi att du identifierar dig med våra kärnvärden: engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig stimulerande arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Hos oss finns en rad olika möjligheter för dig som är djursjukskötare. Vi hanterar många typer av fall och har förutsättningarna att tillhandahålla kvalitetssäkrad djursjukvård.

Kanske är du senior och har spetskompetens inom ditt intresseområde? Eller så är du ny i rollen och önskar därför mer stöd för att med trygghet utvecklas in i jobbet som djursjukskötare?

Oavsett var du befinner dig och vilka ambitioner du har med din yrkesresa erbjuder vi dig en möjlighet att växa tillsammans med oss.

Förutom att vara ett av Sveriges största djursjukhus representeras Helsingborg med omnejd av natursköna omgivningar där du finner närhet till skog och hav. Samtidigt som du kan känna dig säker på att få de rätta förutsättningarna i arbetet, väntar också fritidens viktiga avkoppling och livskvalitet utanför dörren.

Ort: Helsingborg

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.
Helg- och kvällstjänstgöring förekommer.

Ansök via länken här.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sköterskechef Sanna Backan, epost: sanna.backan@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom bland annat kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi och akutvård. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. Vi har både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna.

Inom vår bransch och hos oss på Evidensia Specialistdjursjukhuset i Helsingborg behövs duktiga och engagerade medarbetare. Vi vill hjälpa dig växa i din yrkesroll och erbjuder flera vägar mot ny kunskap.

Arbetsgivare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Sanna Backman
Epost: sanna.backan@evidensia.se
  Share: